29 / 06 / 2024

Emlak Konut GYO'dan 16 farklı projede dev kampanya! Yüzde 25 peşinat indirimi, 1.29 faizle konut kredisi!

Emlak Konut GYO'dan 16 farklı projede dev kampanya! Yüzde 25 peşinat indirimi, 1.29 faizle konut kredisi!

Emlak Konut GYO yeni konut kampanyasını duyuracak. Projelerde faiz 1.30'a kadar düşecek, vade 72 ay olacak. İşte ayrıntılar...



Geçtiğimiz senelerde  rekor üzerine rekor kıran konut satışları, faiz oranlarındaki artış ve fiyatlardaki yükseliş sebebiyle düştü. Hem fiyatlar hem de bankaların faiz yükü artınca vatandaşın ev sahibi olması giderek daha da zorlaştı. 

Konut satışlarında yaşanan gerileme ve piyasadaki durgunluk Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nı (GYO) harekete geçirdi. 

Emlak Konut GYO dan 16 farklı projede dev kampanya! Yüzde 25 peşinat indirimi, 1.29 faizle konut kredisi!

FAİZLER YÜZDE 1.30-1.50 SEVİYESİNE DÜŞÜYOR

Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Emlak Konut GYO senelerdir birbiri ardına kampanyalar hazırlayarak sektörü atağa kaldırıyor. Hala bankalarda güncel konut kredisi faiz oranları yüzde 3.19-4.50 seviyesinde seyrediyor. Şirket şimdi konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya hazırladı. 

Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği dev konut kampanyası kapsamında konut kredisi için yüzde 1.29 faiz ve 72 ay vade imkanı sağlanıyor.

Emlak Konut GYO dan 16 farklı projede dev kampanya! Yüzde 25 peşinat indirimi, 1.29 faizle konut kredisi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem, konuya ilişkin açıklamasında "Saygıdeğer Konuklar, Basınımızın Değerli Mensupları,

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ailesinin bu heyecanlı gününde bizlerle birlikte olan tüm dostlarımızı sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. "Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek" sloganıyla başlattığımız yeni kampanyamızla ilgili düzenlediğimiz basın toplantımıza hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak, 71 yıllık tarihimiz boyunca ülkemizin planlı kentleşmesine öncülük ediyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde yürüttüğümüz çalışmalarla, milletimizin hak ettiği mutluluğu sunacak yaşam alanları inşa etmeye tüm gücümüzle devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Emlak Konut GYO dan 16 farklı projede dev kampanya! Yüzde 25 peşinat indirimi, 1.29 faizle konut kredisi!

4 SEÇENEKLE KOLAY EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

"Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'nin destekleriyle düzenlediğimiz kampanyamız; İstanbul başta olacak şekilde İzmir, Balıkesir ve Denizli'nin yer aldığı birbirinden değerli 16 projemizi kapsıyor" diye konuşan Cengiz Erdem, kampanın detaylarını şu şekilde aktardı: 

"Birinci koşulda; peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlıyoruz.

İkinci koşulda; Yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış koşulumuzda 6. 12. ve 24. aylarda ara ödemeler bulunuyor.

Üçüncü koşulumuzda ise; Yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunuyoruz.

Dördüncü ve son koşulumuzda da; Yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri olacaktır." 

Emlak Konut GYO'nun kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, internet sitesinden ve çağrı merkezinden ayrıntılı bilgi alabilecek. Ayrıca konuyla ilgili satış ofislerinden de bilgi veriliyor. 

KAMPANYA HANGİ PROJELERDE GEÇERLİ? 

  1. Batıyakası,
  2. Çınarköy Evleri,
  3. Düşler Vadisi,
  4. Ebruli Kayaşehir,
  5. Vadi Evleri-1,
  6. Vadi Evleri-2,
  7. Tual Gölyaka,
  8. Meydan Başakşehir,
  9. Majör Gölyaka,
  10. Gölyaka İstanbul,
  11. Yeni Fikirtepe,
  12. Allsancak,
  13. Evora İzmir,
  14. Evora Denizli,
  15. Balıkesir Emlak Konutları,
  16. Park Yaşam Antalya.

Emlakçılardan kayıt dışılığa önlem önerisi geldi: Bir kereye mahsus istisna istiyorlar!

İstanbul İnşaatçılar Derneği açıkladı! Kentsel dönüşüm için yol haritası hazırlandı...

Japon deprem uzmanı Moriwaki uyardı! Kuzey ve Güney Anadolu fay hattında deprem riski var...


Geri Dön