29 / 04 / 2024

Emlak Konut kampanyası 100 bin TL'lik kredide 30 bin TL kar sağlıyor!

Emlak Konut kampanyası 100 bin TL'lik kredide 30 bin TL kar sağlıyor!

Emlak Konut GYO’nun tarihi kampanyası 1 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 20 peşinat karşılığı, 0.70 faiz ve 120 ay vadeli kampanya, 100 bin liralık kredide yaklaşık 30 bin lira kâr sağlıyor.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında piyasayı hareketlendirmek için hazırladığı ‘tarihi kampanya’ başlıyor. Emlak Konut’un yüklenici firmalarının toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olduğu ‘TÜFE’li Satış Kampanyası’ ile ev alacaklara ‘sosyal konut edindirme şartlarında’ ev sahibi olma şansı sunuluyor.

 

Tarihi bir kampanyayı hayata geçirdiklerinin altını çizen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bugüne kadar alt gelir grubu için uygulanan oranların orta ve üst gelir grubu için de geçerli olacağını söyledi. 100 bin lira ve 10 yıl için yüzde 0.70 faizle 30 bin lira daha az maliyetli konut alınabileceğini söyleyen Murat Kurum, kampanyanın domino etkisi yaratacağını söyledi. 


Peşinat: % 20 Faiz: 0.70 Vade: 120 ay

 

Kurum, kampanyayla ilgili beklentilerini şöyle anlattı:  

 

“Aldığımız kampanya kararı tarihte bir ilk, aylık yüzde 0.70 faiz oranı yılda yüzde 8.4 gibi bir orana denk geliyor. Bu, finans kuruluşlarının bile kısa vadede altından kolay kolay kalkacağı bir oran değil. Kampanyamız şirketimizin nakit akışında olumsuz bir etki yapmayacağı gibi aksine satışları artıracak, sektöre ivme kazandıracak. Kampanyamız, konut almak isteyenler için tarihi bir fırsat. Konut sahibi olmak ve gayrimenkule yatırım yapmak için en doğru zaman... Biz Emlak Konut olarak Türkiye’nin geleceğine ve ekonomiye güveniyor, yarınlara emin adımlarla yürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm taahhütlerimizi aksatmadan yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 15 Temmuz sürecinde yaşananların hiçbir şekilde bizim çalışmalarımıza olumsuz bir etkisi olmayacak.”



Emlak Konut kampanyası 100 bin TL lik kredide 30 bin TL kar sağlıyor!

 

HANGİ PROJELER VAR?

 

- Adım İstanbul

- Ağaoğlu Maslak 1453

- Avrupa Konutları Başakşehir

- Avrupark

- Bahçekent Emlak Konutları (Dükkanlar)

- Bahçekent Emlak Konutları (Ofisler) 

- Bahçekent Flora

- Başakşehir Emlak Konutları (Dükkanlar) 

- Başakşehir Merkez Çarşı 

- Bulvar İstanbul

- Emlak Konut Körfezkent (Dükkanlar)

- Esenler Emlak Konutları

- Evora Denizli

- Evora Tuzla 1. Bölge

- Evvel İstanbul

- Göl Panoroma Evleri

- İstmarina

- Karat 34

- Koordinat Çayyolu

- Metropol İstanbul

- Nevşehir Emlak Konutları

- Nidakule Ataşehir (Dükkanlar)

- Nidakule Kayaşehir

- Park Mavera 1

- Park Mavera 2

- Sofa Loca

- Tema Şehir Konya

- Tual Adalar

- Tual Bahçekent

 

Millete hediye

 

KAMPANYANIN vatandaşa uygun şartlarda konut edindirme avantajının yanı sıra sektöre de büyük ivme kazandıracağını belirten Murat Kurum, kampanyayı hayata geçirme kararı alma nedenlerini, “Terör örgütü FETÖ’nün darbe girişiminin ardından canını ortaya koyarak görülmemiş bir direniş gösteren Türk Milleti, her şeyin en iyisini hak ediyor. 15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz için yapılması gereken her ne varsa biz bunu yapmaya hazırız” diye açıkladı.


Emlak Konut kampanyası 100 bin TL lik kredide 30 bin TL kar sağlıyor!


Emlak Konut GYO’nun tarihi kampanyasında konut alıcılarına iki farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Bu iki seçenek ve planlanan ödeme koşulları şu şekilde:

 

- Kampanyaya göre, yüzde 20 peşinat ödeniyor, yüzde 10’luk kısım ara ödeme olarak tahsil edilecek. Kalan yüzde 70’lik ödemenin TÜFE’ye göre ya da aylık yüzde 0.70 vade farkı ile 120 aya kadar taksitlendirilmesi mümkün olacak. 

 

- 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın diğer bir seçeneğinde bağımsız bölüm bedelinin en düşük yüzde 30 peşin, kalan yüzde 70’lik kısmının 120 aya kadar TÜFE’li veya aylık yüzde 0.70 vade farkı ile taksitlendirilmesi söz konusu olacak.

 

- Emlak Konut GYO şartnamesinde; TÜFE’li satışlarda 30 Haziran 2017 tarihine kadar TÜFE güncellemesi yapılmayacağı ve TÜFE güncellemesinin 2017 yılının ikinci dönemden itibaren başlayacağı öngörülüyor. 

 

- Şartnamede TÜFE oranının 6 aylık yüzde 5’i aşması durumunda satışlar için güncelleme oranının 6 aylık yüzde 5’le sınırlandırılacağı belirtiliyor. 

 

- Ticari ünitelerin dönem içerisinde açık artırma usulü ile satışa sunulması durumunda ise açık artırma tarihinin satış tarihi olarak kabul edileceği ve kampanya şartlarının uygulanacağının belirtildiği şartnamede; kampanyaya katılan firmaların uyacağı şartların konut edinme şartlarıyla aynı olacağı bilgisi yer alıyor.

 

Vatan



Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Emlak Konut GYO, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak tarihi bir kampanyaya imza attı. Emlak Konut, yüklenici firmaların toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olacağı 'TÜFE'li Satış Kampanyası' başlattı. 1 Ağustos-31 Ağustos arasında geçerli olacak kampanya çerçevesinde; yüzde 20 peşinat, yüzde 10 ara ödeme, TÜFE'ye göre ya da aylık yüzde 0.70 faiz ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olunabilecek TÜFE'li satışlarda 30 Haziran 2017'ye kadar TÜFE güncellemesi yapılmayacak. 6 aylık TÜFE oranı yüzde 5 ile sınırlandırılacak.


'EN İYİSİNE LAYIKSINIZ'

Kampanyanın sektöre de büyük ivme kazandıracağını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Tarihte bir ilk olarak aylık yüzde 0.70, yıllık yüzde 8.4 faiz oranı uygulanacak" dedi. Kampanyayı hayata geçirme kararı alma nedenleri ile ilgili olarak da Kurum, "Darbe girişiminin ardından canını ortaya koyarak görülmemiş bir direniş gösteren Türk Milleti, her şeyin en iyisini hak ediyor. Milletimiz için yapılması gereken her ne varsa biz bunu yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.


KAMPANYALI PROJELER

Kampanyaya dahil olan projelerden bazıları şöyle: "Adım İstanbul, Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Bulvar İstanbul, Esenler Emlak Konutları, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Metropol İstanbul, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Park Mavera 2."




Takvim




Geri Dön