30 / 04 / 2024

Emlak Konut Kuzey Yakası fiyat bilgisi!

 Emlak Konut Kuzey Yakası fiyat bilgisi!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Kuzey Yakası

İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Kuzey Yakası projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılıyor...



 

Emlak Konut imzası taşıyan Kuzey Yakası projesindeki ofisler dün itibari ile satışa çıktı. Projede ofisler 349 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


10 blok şeklinde yükselen Kayaşehir Kuzey Yakası projesinde konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, okullar ve spor alanlarına komşu bir alanda; ofisleri, ticari alanları, oteli ve hayvanat bahçesi bulunuyor. 


"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılan Kuzey Yakası Kayaşehir projesi 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanı yer alacak.  Projede 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı. 


İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Kuzey Yakası Başakşehir projesinde 153 adet odaya yer veriliyor. Projedeki otelde  kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanı da yer alıyor. 


Emlak Konut Kuzey Yakası lokasyon olarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta konumlanırılıyor. 






15 soruda Kuzey Yakası Başakşehir projesi!



Tel:444 36 55


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri


Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 



 


projeye sor



Geri Dön