02 / 05 / 2024

Emlak Konut Oran ihalesini YP İnşaat kazandı!

Emlak Konut Oran ihalesini YP İnşaat kazandı!

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 46 milyon 800 bin TL teklif veren YP İnşaat kazandı..



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından  Ankara  Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleştirildi. 


46.8 milyonla kazandı

Emlak Konut Ankara Çanakaya Oran ihalesi yapıldı. İhalenin 1. oturumuna 2 firma katılmıştı. Ve kazanan firma yapılan 2. oturumla belli oldu.


Oran ihalesine en yüksek teklifi YP İnşaat A.Ş. verdi. Firma arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 156 milyon TL teklif verirken, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 46 milyon 800 bin TL teklif sundu. 


İhaleye katılan Mesa Mesken Sanayii A.Ş. ise arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 160 milyon TL teklif vermesine rağmen, bu oranın yüzde 18'ini yani 28 milyon 800 bin TL'sini arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak verdi. Bu nedenle ihalesi kazanan firma YP İnşaat oldu. İhaleye verilen teklifler değerlendirme aşamasında. İhaleye esas tespit edilen asgari bedel 39 milyon 90 bin 215 TL.


Emlak Konut Oran arsasının toplam arsa alanı 20 bin 854 metrekare, emsale esas inşaat alanı 25 bin 850 metrekare olan arsanın ihalesine 2 firmadan teklif geldi. 

 

İhale süreci için tıklayın

 

İhale sonucu için tıklayın

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön