Kent Haberleri

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman?

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...THY Emlak Konut Arnavutköy projesi başvurular sona ererken pek çok kişi de kura çekimi ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı

THY Emlak Konut Arnavutköy 2023 projesi için başvurular bugün sona eriyor. THY Emlak Konut Arnavutköy projesi başvurular sona ererken pek çok kişi de kura çekimi ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...

Sabah'ta yer alan habere göre, THY Emlak Konut projesi başvuru kura çekimi tarihi ve sonuç sorgulama ekranı için araştırmalar hızlandı. Verilen detaylara göre, mega kent İstanbul'da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla başlatılmış olan kampanyanın son başvuru günü yaklaşırken "THY Emlak Konut projesi başvuru kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun yanıtı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

EMLAK KONUT THY YENİŞEHİR EVLERİ KURA TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

Paylaşılan detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğiyle İstanbul'da yeni bir konut kampanyası daha başlattıklarını belirtti.

Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mega kent İstanbul'daki konut kampanyasının detayları ile ilgili bilgiler vermişti.  Bakan Murat Kurum yaptığı açıklamada "Herkesin, her kesimin konut sahibi olabilmesi için tüm adımları atıyoruz. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle yeni bir konut kampanyası daha başlattık. 120 ay vade, 7 bin 500 TL'den başlayan taksitle Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi için başvurular başladı." demişti.

Verilen detaylara göre, söz konusu sosyal Konut Projesi kapsamında, kampanyaya yalnızca ilk konutunu alacaklar müracaat edebilecek ve başvuru için ücret alınmayacaktır.

Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekilişi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle konut alabilecek.

Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına yapılacak.

TOKİ 2023 Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

Maaşlara kallavi zam kapıda! Hemen siz de tek tek açıklanan son dakika bu detaylarına bakın!