27 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan İstanbul'a 3 cami geliyor!

Emlak Konut'tan İstanbul'a 3 cami geliyor!

Emlak Konut GYO Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı, Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 11 Haziran'da davet usulü ile yapılacak...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) anahtar teslim inşaat işleri ihale tarihi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Başakşehir'in Kayabaşı ile Ziya Gökalp ve Avcılar'ın Yeşilkent mahallelerinde cami yaptıracak.

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı ve Ziya Gökalp Mahalleleri ile İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi'nde yapılacak olan İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı, Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi, Emlak Konut GYO İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre, 11 Haziran 2018 tarihinde belli istekliler arasında ihale usulü (davet) ile yapılacak.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı ve Ziya Gökalp Mahalleleri ile İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesinde yapılacak olan İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı, Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre, 11.06.2018 tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile yapılacaktır.


Geri Dön