Sektörel

Emlak Konut'un tarihi kampanyası firmaları hareketlendirdi!

Emlak Konut GYO'nun yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olma imkanı sunduğu kampanyası, sektörde faaliyet gösteren bazı firmalara da ilham oldu.

Emlak Konut GYO'nun 30 projede 15 bin konut ve ticari alan için 1 Ağustos Pazartesi günü başlatacağı "tarihi" kampanyası, sektörde faaliyet gösteren bazı firmalara da ilham oldu.


Emlak Konut GYO'nun yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olma imkanı sunduğu TÜFE'li Satış Kampanyasına sayılı günler kala, bazı firmalar da kampanya başlatmak üzere harekete geçti. 


Firmaların yanı sıra proje üreten yaklaşık 80 üyesiyle Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) de kampanya açıklayacak. 


GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, GYODER üyesi olup proje üreten yaklaşık 80 firma bulunduğunu, bu firmaların bir bölümünün Emlak Konut ile ortak proje yürüttüğünü ifade ederek, "Emlak Konut dışında da proje üreten üyelerimiz var. Biz de konu üzerinde çalışıyoruz. 1 Ağustos'ta aldığımız kararları açıklayacağız. Gayrimenkul, Türkiye'nin çok önemli ve lokomotif sektörü. Ülkeye ciddi istihdam sağlıyor, insanlara iş, aş veriyor." diye konuştu. 


Emlak Konut'tan 2 dev kampanya!


AA