Magazin

Emlakçılar, Özcan Deniz'in villalarının peşine düştü! Satmak ve kiralamak için birbirleri ile yarışıyorlar...

Emlakçılar, şarkıcı Özcan Deniz’in iki yıl önce Zekeriyaköy’de 120 milyon liraya satın aldığı, geniş bahçeli ve havuzlu dört villasını satmak ve kiralama için adeta yarışa girdi. 

Ünlü Şarkıcı Özcan Deniz'in  iki yıl önce Zekeriyaköy’de 120 milyon liraya satın aldığı, geniş bahçeli ve havuzlu dört villası emlakçıların radarına girdi. Emlakçılar, bu vilları satmak ve kiralamak için birbirleriyle yarışıyor.

EMLAKÇILAR AİLE KRİZİNİ FIRSATA ÇEVİRDİ

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar ile görümcesi Yurda Deniz arasındaki kavga, Deniz Ailesi'nde gerginliğe yol açtı. Özcan Deniz'in sert açıklamalarda bulunması ailesiyle arasını açarken, emlakçılar bu krizi fırsata çevirdi. 

EMLAKÇILAR YARIŞA GİRDİ

Sabah gazetesinden Ömer Karahan'ın haberine göre, Deniz’in iki yıl önce Zekeriyaköy’de 120 milyon liraya satın aldığı, geniş bahçeli ve havuzlu dört villalık sitedeki emlakçılar, aile krizini fırsat bilip villaların satışını veya kiralanmasını sağlamak için yarışıyor.

2021'DE 12 MİLYON'A SATIN ALMIŞTI

2018'de Feyza Aktan ile dünya evine giren Özcan Deniz, 2019 yılının Mayıs ayında tek celsede ayrılmıştı. Bu evlilikten Kuzey adından bir erkek çocukları olan Özcan Deniz çocuğuna yakın olabilmek için Zekeriyaköy'den 12 milyon liraya villa almıştı. 

ÖZCAN DENİZ KİMDİR?

Aslen Kürt ve Ağrılı olan Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara'da doğdu.

Deniz, beş yaşına kadar Ankara'da yaşadıktan sonra, 1977 yılında ailesi ile birlikte Aydın'a taşındı ve çocukluğunu ile gençliğinin ilk dönemini burada geçirdi. 

Eğitimi süresince, kendi yazdığı küçük hikâyeleri oyunlaştırarak, arkadaşları ile kurduğu küçük amatör tiyatro topluluğu ile çevre yörelere turneler yaptı. Bu yıllarda müziğe olan yatkınlığını da keşfetti.

1985 yılında ilk orkestra çalışmasını yaptığı Aydın'da kısa sürede tanınan ve aranılan bir orkestra solisti oldu. Ardından İzmir ve Antalya'da sahneye çıktı.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde düzenlenen geleneksel ses festivaline katılıp birincilik ödülünü alınca, hedefinde İstanbul'a gelme hayalleri oluşmaya başladı.

1988 yılında İstanbul'a geldi, ardından 1989 yılında Almanya'ya gitti. Almanya'da da müzik çalışmalarına devam eden Özcan Deniz'i İstanbul'da fark edemeyen yapımcılar, Münih'te keşfettiler.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor?