KİPTAŞ

Emlakçılıkta fark arayışı: Kiralanan daireye sigorta

RE/MAX ABC'nin brokeri Selami Arpacı, markalı konut projelerinde ikinci dönemi başlattı.

Selami Arpacı, “Ağaoğlu projeleri ile, birinci elden sağlanan o güveni biz de ikinci ele taşımak istedik. Zaman zaman tüketici güveni için farklı kampanyalara imza atıyoruz. Bir Ağaoğlu projesi olan Eltes Güneşi'nde daire kiralayan müşterilerimizin tuttuğu evin eşya sigortasını üstleniyoruz” diye konuştu.

Müşteriler bize emanet

Selami Arpacı, RE/MAX ABC'den hizmet alan her müşterinin ömür boyu danışmanlık aldığını da vurgularken, “Gayrimenkulle ilgili çözülmesi istenilen her soru ücretsiz olarak danışmanlar tarafından araştırılıp çözümlendirilmeye çalışılıyor. Ekibimiz, hizmette sınır tanımıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın 8 projesinde de ikinci elde tek yetkili olabilmenin sorumluluk isteyen bir seçim olduğunu ve Ağaoğlu'nun profesyonelliğinin firmamızı profesyonelliğe taşıdığının bilincindeyiz” dedi.

Müşterilerimize Ağaoğlu emaneti olarak bakıyoruz diyen Arpacı, Eltes Güneşi'ndeki kampanyayı şöyle açıkladı:

Eltes Güneşi'nden ev almış bir müşteri bizim için her zaman çok değerli. Birinci elde yaptıkları yatırımın değerinin uzantısını 2. elde de kazandığını görmek hem bizi hem Ağaoğlu'nu hem de müşteriyi memnun ediyor. ‘Doğru bir yatırım nasıl olmalı'dan tutun da ‘problemsiz kiracı ev sahibi ilişkisinin gerekliliği'ne kadar yatırımcılara yön gösteriyoruz. Anadolu yakasında, proje ofisleriyle birlikte 11 ofise ulaştık. Bu başarıyı yakalamak kolay değil. Bunun için sürekli farklılık aratmanız, tüketicinin gözünde güven telkin etmeniz önemli. Aranan ve tercih edilen şirketin en önemli başarısı, müşterilere verdiği kaliteli hizmetin sürekliliğidir. Biz de yenilikler peşinde koşuyoruz. Hatta kendimizle yarışıyoruz.

Evini satmak ya da kiralamak isteyenlere danışmanlık hizmeti kapsamında şunları sunuyoruz:

- Evinizi satmak ya da kiralamak için uygun zamanda mısınız?
- Doğru değer nedir?
- Her türlü bürokratik tapu ve banka işlemleri konusunda yardım.
- Risksiz satış nasıl olmalıdır?
- Size uygun kiracı adayı nasıl buluruz?
- Kiranız zamanında ödenir mi ve evinize iyi bakılır mı?
- Mükemmele yakın ev sahibi kiracı ilişkisi için neler yapılmalı?
- Satıcı konumunda haklarınız konusunda bilgilendirme.

Hürriyet