29 / 07 / 2024

Emlakkulisi.com okurları yılda 100 bin dolardan fazla kazanıyor

Emlakkulisi.com okurları yılda 100 bin dolardan fazla kazanıyor

www.alexa.com’un verilerine göre www.emlakkulisi.com sitesi ağırlıklı olarak yıllık kazancı 100 bin dolar ve üzeri olan kesim tarafından takip ediliyor


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Internet siteleri üzerine bağımsız araştırmalar yapan ve alanında dünyanın en popüler ve güvenilir kaynağı olarak kabul gören www.alexa.com’un verilerine göre www.emlakkulisi.com sitesi ağırlıklı olarak yıllık kazancı 100 bin dolar ve üzeri olan kesim tarafından takip ediliyor.
 
www.emlakkulisi.com’un okur profilinin bir başka önemli özelliği ise ağırlıklı olarak üniversite mezunu evli ve çocuklu erkekler tarafından takip edilmesi.
 
Son 3 aylık ölçümlere göre www.emlakkulisi.com ziyaretçi açısından dünyanın 23 bin 980. Türkiye’nin ise 375. sitesi.
 
www.alexa.com’da sitemizle ilgili şu bilgiler yer alıyor: Emlakkulisi.com's three-month global Alexa traffic rank is 23,980. Relative to the overall population of internet users, this site's audience tends to be Middle Eastern; it also appeals more to both uneducated and highly educated men earning over $100,000 who browse from school and work and have more children. Roughly 90% of the site's visitors are in Turkey, where it has attained a traffic rank of 375. The fraction of visits to the site referred by search engines is roughly 18%. Emlakkulisi.com's visitors view an average of 1.7 unique pages per day.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Emlakkulisi

Geri Dön