27 / 04 / 2024

Emlakkulisi.com Similarweb'e göre Mart'ta 3 milyonu geçti!

Emlakkulisi.com Similarweb'e göre Mart'ta 3 milyonu geçti!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Mart'ta 3 milyonu geçti. Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı kendisinden sonra gelen 10 sitenin toplamının neredeyse 1.5 katı...



 

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Similarweb verilerine göre Mart ayında 3 milyonu geçti.

Emlakkulisi.com'u 1 Mart-31 Mart tarihleri arasında toplam 3 milyon 90 bin kişi ziyaret etti. Similar.web verilerine göre, Emlakkulisi.com Türkiye'nin 626. dünyanın ise 27,138. sitesi. 

Emlakkulisi.com'dan sonra ikinci sırada yer alan ve TK Emlak Yayın Group'a ait olan Konuttimes.com sitesinin de aylık ziyaretçi sayısı 785 bin. 

TK Emlak Yayın Group bünyesindeki bir diğer site olan Tebernuskirecci.com.tr'nin ise Mart ayı ziyaretçi sayısı 216 bin. Ziyaretçi sayısını merak ettiğiniz siteye Similarweb.com'.dan bakabilirsiniz.

Similarweb verilerine göre, Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı kendisinden sonra gelen 10 sitenin toplamının neredeyse 1.5 katı etmiyor. Sitemizden sonra gelen diğer 10 sitenin 1 aylık ziyaretçi sayısının toplamı 2 milyon 149 bin.


Bir internet ölçme ve karşılaştırma sitesi olan Similarweb, web sayfalarını analiz etme imkanı sunuyor. SimilarGroup'a ait olan Similarweb 2009 yılında kuruldu.

Emlakkulisi.com Similarweb e göre Mart ta 3 milyonu geçti!

2007 yılında gazeteci-yazar Tebernüş Kireçci tarafından kurulan Emlakkulisi.com kurulduğu günden bu yana gayrimenkul sektörünün nabzını tutuyor. Araştırma ve son dakika haberleriyle okuyucularını bilgilendiren Emlakkulisi.com gayrimenkul sektörünün nabzını tutmaya devam edecek.  


Geri Dön