19 / 05 / 2024

Empire Collection, Çebi'nin ilk klasik form çalışması!

Empire Collection, Çebi'nin ilk klasik form çalışması!

Dekoratif mobilya aksesuarları alanının lider markası ÇEBİnin tutkuyla tasarladığı Empire Collectionın ilk serisi tüm ihtişamı ile karşımıza çıkıyor



ÇEBİ Tasarım Ekibi tarafından tasarlanan Empire Collectionın ilk serisi özellikle Osmanlı döneminin dikkat çekici desenleri, aksesuarları, mimari formları, vbden yola çıkılarak hazırlandı. Mobilya kulpları ve düğmelerini içeren ve 18 modelden oluşan koleksiyon ayrıca, ÇEBİnin uzun zamandır çalıştığı ilk klasik formda çalışma olma özelliğini de taşıyor.

Kimi modellerde kullanılan motifler, Osmanlının sıklıkla kullandığı desenlerin orijinallerine sadık kalınarak hazırlandı. Osmanlının simgesi olan lale, hem desen hem figür olarak ürünlerde karşımıza çıkıyor. Her dem hattatların baş tacı Vav harfi, bu özel koleksiyonda da yerini alıyor. Zamak malzemeden hazırlanan koleksiyonda, işlemeler ve kıvrımlar özenli işçiliğin izlerini taşıyor. Modeller, üç farklı renkte üretilebiliyor.

ÇEBİ, Empire Collectiona Osmanlı çizgilerinin ardından Yunan, Mısır, Hint, Çin, Japon gibi farklı kültürler ile devam edecek.

ÇEBİ A.Ş.

Abdurrahmangazi Mah. İslamoğlu Cad.

No:19 Yenidoğan-Sancaktepe

İSTANBUL / TÜRKİYE

Tel    : (216) 561 11 40 (4 hat)

444 5857

www.cebidesign.com


Geri Dön