28 / 04 / 2024

Emrağ Zekeriyaköy Evleri'nde yaşam başladı! 350 bin euroya!

Emrağ Zekeriyaköy Evleri'nde yaşam başladı! 350 bin euroya!

Emrağ Zekeriya Köy Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 350 bin euro olarak belirlendi. Proje kapsamında yer alan konutların teslimatları hemen yapılıyor. Projenin ödemelerinde kredi de kullanılabiliniyor...



Emrağ İnşaat'ın hayata geçirdiği Zekeriyaköy Evleri'nde yaşam başladı. Proje kapsamında tapuların yanı sıra konutlarda hemen teslim ediliyor.

4 bloktan meydana gelen projede 16 konut yer alıyor. Projede 8 adet çatı dubleksi ve 8 adet bahçe katları konutları yer alıyor.

Zekeriya Köy Evleri'ndeki tüm konutlar 3+1 şeklinde tasarlandı. Zekeriya Köy Evlerinde çatı dubleksleri 165 metrekare, bahçe katları ise 145 metrekare olarak tasarlandı.

Sarıyer'de konumlandırılan proje kapsamında yer alan tüm konutlar 350 bin euro satılıyor. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Zekeriya Köy Evleri, geniş ferah odalar, banyolar, gün ışığıyla yıkanan holler, teras ve kış bahçesi, mutfak mobilyaları ve ankastre ürünleri, birinci sınıf malzeme ile tamamen dekorasyonu tamamlanmış mekanlar, her odada tv telefon bağlantıları, özel peyzaj çalışması yapılmış çevre bahçe düzeni ve yüzme havuzu, size özel açık otopark, konforundan ödün vermek istemeyenler için özel olarak tasarlandı. Projenin kurulduğu alan ise 4 bin 750 metrekare...

www.emrag.com  
0252 313 73 30


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön