Kim Kimdir?

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?Çamlıbel, portföy yönetim şirketi Re-Pie'nin kurucu ortağı, yönetim kurulu üyesi ve yönetim kurulu başkanıdır

Dr. Çamlıbel, portföy yönetim şirketi Re-Pie'nin kurucu ortağı, yönetim kurulu üyesi ve yönetim kurulu başkanıdır.

Çalışma Hayatı

Re-Pie'den evvel 2008-2016 seneleri içinde Soyak Holding CEO’luğu , aynı zamanda holdingin çimento, demir döküm, enerji, liman, sivil havacılık, oluklu mukavva, hazır beton vb. şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği,

2001-2008 içinde da Soyak Yapı AŞ genel müdürlüğü ve yönetim kurulu başkan yardımcılığı vazifesini idame eden Dr. Çamlıbel Soyak Holding içindeki yaklaşık 20 senelik iş yaşamı süresince yaklaşık 20,000 Konut ve Kristal Kule gibi ticari gayrimenkullerin arsa ve proje geliştirilmesi, inşaatı, satış pazarlaması dahil tüm aşamaların içinde bulunmuştur.

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Soyak Holding'deki toplam 20 senelik mesleki kariyerinde ortalama 1,500 vatandaşa istihdam sunarak 1,5 milyar ABD doları değerinde, beş deişik sektörde 15 şirketin üst düzeyde mümessilliğini idame etti ve üst düzey mali yönetim ve yatırım tecrübesine sahip oldu. Bu aşamada Holdingin Mali işler yöneticisi (CFO) ile hukuk, iş geliştirme ve strateji, insan kaynakları ve bilgi sistemleri ve kurumsal iletişim birimleri kendisine bağlı idi.

Görevleri

Hali hazırda Litvanya VGT Üniversitesinde Doçent öğretim görevlisi, Boğaziçi Üniversitesinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak enerji, finansman, girişimcilik, yatırım ve gayrimenkul sahalarında yüksek lisans dersleri vermektedir. Ayrıca MIT (Massachusettes Institute of Technology) de senede 2 defa misafir eğitmen olarak ders vermektedir. Sermaye piyasası enstrümanlarından GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Iarı temsil eden meslek örgütü GYODER'de 8 sene ara vermeden yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Uluslararası sahada yayınlanmış bir çok makalesi, konferans bildirisi, kitap bölümü vardır. Yurt dışında yönetim kurulu üyelikleri sürmektedir.