08 / 05 / 2024

Emre çamlıbel Yalıtım Konferans'ında konuşma yapacak!

Emre çamlıbel Yalıtım Konferans'ında konuşma yapacak!

Türkiye"de ilk kez Bir Enerji Stratejisi:Yalıtım konferansı açılışı 9 Aralık 2010 tarihinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir"in katılımıyla gerçekleşecek



Türkiye"de ilk kez Bir Enerji Stratejisi:Yalıtım konferansı açılışı 9 Aralık 2010 tarihinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir"in katılımıyla gerçekleşecek. Konferansta Soyak Holding CEO"su Emre çamlıbel Gayrimenkul Sektörü Değişebilir mi konulu bir konuşma yapacak. Yeşil evler artacak mı Yeni yönetmelik sektöre hareketlilik getirecek mi Sektör enerji kimlik belgesine hazır mı Evler satılırken şart koşulacak mı Enerji Kimlik Belgesi"nin varlığı fiyatları etkileyecek mi gibi konuları sizlerle paylaşabilir.
 
1 Ocak 2010 tarihinden sonra Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği nin en önemli unsuru kabul edilen 'Enerji Kimlik Belgesi' var. Belgesi olmayan yeni binaların satışı, kiralanması yapılamayacak. İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Arıman ise yalıtımının ekonomi boyutunu, yalıtım maliyetini, vatandaşa sunulan kredi olanaklarını, yüzde 50 tasarruf sağladığını anlatabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Geri Dön