Otomobil

Emre Özpeynirci'den araba sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber! Araba fiyatları düşecek

Otomobil piyasasında rekabet yeniden şekillenildiğiyle ilgili bilgi veren Gazeteci Emre Özpeynirci araba almak isteyenlere güzel haberi verdi. Özpeynirci otomobil fiyatlarının düşüşe geçeceğini açıkladı. 

VW Binek Genel Müdürü Gino Bottaro, Çinlilerle rekabette kazananın tüketici olacağını belirterek, “Çinli BYD’ye yatırım karşılığında sağlanan imtiyazlar, Türkiye’ye daha ucuza otomobil gelmesini sağlayacak. Biz de üreticilere dönüp, bunu anlatarak, kendimizi ona göre konumlandıracağız. Bu sayede otomobil fiyatları düşecek” dedi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı X'ten açıklama yapan Özpeynirci 'Çinlilerle rekabet fiyatları indirecek' dedi.

Özpeynirci Oksijen Gezetesi'ndeki köşesinde passsat döneminin bittiğini açıkladı. İşte Özpeynirci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Emre Özpeynirci @eozpeynirci

@GazeteOksijen günü...

Çinlilerle rekabet fiyatları indirecek‼️
  
Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, Çinlilerle rekabette kazananın tüketici olacağını belirterek, “Çinli BYD’ye yatırım karşılığında sağlanan imtiyazlar, Türkiye’ye daha ucuza otomobil gelmesini sağlayacak. Biz de üreticilere dönüp, bunu anlatıp, kendimizi ona göre konumlandıracağız. Bu sayede otomobil fiyatları düşecek” dedi.

Passat dönemi bitti, olsaydı da daha az satardı. 

Otomobil fiyatlarına zam yolda! İşte o tarih…

Emekliye otomobillerde ÖTV indirimi mi geliyor? sorusuna net yanıt! Otomobil sahibi olmak isteyenler emekliler dikkat!