Ekonomi

Emtia piyasalarında son durum ne? Altın, gümüş, buğday, mısır, Brent petrol fiyatları yükseldi mi? 

Türkiye’nin diplomatik girişimleri sonrasında Rusya'nın tahıl anlaşmasına geri dönmesiyle buğday fiyatında yüzde 6'nın üzerinde düşüşler yaşandı. Peki emtia piyasasında son durum ne? İşte ayrıntılar... Rusya'nın Karadeniz anlaşmasını askıya aldığını duyurmasından sonra sert artış gösteren buğday fiyatları bugün Rusya'nın Türkiye’nin diplomatik girişimlerinden sonra tahıl anlaşmasına geri dönmesiyle hızlıca düşüşe geçti

Jeopolitik gelişmelerle beraber emtia piyasasında dalgalı bir seyir kaydediliyor. Rusya'nın Karadeniz anlaşmasını askıya aldığını duyurmasından sonra sert artış gösteren buğday fiyatları bugün Rusya'nın Türkiye’nin diplomatik girişimlerinden sonra tahıl anlaşmasına geri dönmesiyle hızlıca düşüşe geçti.

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Birleşmiş Milletler'in (BM) katılımı ve Türkiye'nin desteği sayesinde tahıl anlaşmasıyla ilgili Ukrayna tarafından gerekli yazılı garantileri aldıkların dikkat çekerek "Rusya, aldığı garantileri yeterli buldu, tahıl anlaşmasındaki katılımına devam edecek." açıklamasında bulundu. 

Brent petrol gaza bastı gidiyor! 100 dolara ramak kaldı! Akaryakıt fiyatları ne olur?

Kritik veri açıklandı! İşte Türkiye'nin en çok ürün sattığı ülkeler...

Bugüne kadar ki zamları unutun! Benzin ve motorine 'Aralık' tarifesi