Altın & Gümüş

En az altın kadar kazanacaksınız! İslam Memiş '' Gümüş alın'' diyerek uyardı!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara  en az altın kadar  kazanacakları yatırımı açıkladı. ''Gümüş alın'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. Ayrıntılar haberimizde... En az altın kadar çok kazanacakları yatırım aracını açıklayan Memiş, yatırımcıları gümüş almaları konusunda uyardı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını ilgilendiren bir açıklama yaptı. En az altın kadar çok kazanacakları yatırım aracını açıklayan Memiş, yatırımcıları gümüş almaları konusunda uyardı. 

ABD enflasyon verileri ile beraber gram altın 1,000 lirayı geçerek 1,074 liralara kadar yükselmesinin ardından İslam Memiş, yatırımcılar için önemli açıklamalarda bulundu.

Altın fiyatlarının yükselmesi ile, altın alamayıp yatırım yapmak için heyecanlanana yatırımcılar için ''getirisi altın gibi'' diyerek gümüş almalarınıı söyledi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Son dakika İslam Memiş yorumu...

''GÜMÜŞ ALIN''

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara uyarıda bulunarak gümüş alın dedi. Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş, gümüşün uzun vadede her zaman yatırımcısına kazandırdığını belirtti. Gümüş için rakam da açıklayan Memiş  altın alamayan yatırımcıların gümüş almalarını söyledi. 

İslam Memiş, gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek diyerek rakam verdi. Memiş gümüş fiyatları ile ilgili : ''Altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ediyoruz. Gümüşün gramı 13 lira. En azından birkaç gram kenara koymak sureti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsediyoruz." dedi. 

Öte yandan İslam Memiş, gümüş yatırımcılarına sabırlı olmaları gerektiğini belirterek, gümüş fiyatlarının sonunda yükselişe geçeceğini ve rekor seviyelere ulaşacağını söyledi. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 17 Kasım 2022 gümüş fiyatları.

 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADA?

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,32 dolar seviyesinde. Gümüşün gram alış fiyatı 12,69 lira, satış fiyatı ise 13,15 liradan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları dalgalanıyor! Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!