Perakende

En çok zam gelen ürünler arasındaydı.. almak neredeyse çok zordu! Ve büyük indirim A101'den geldi! Bu haberi kaçırmayın

Pandemiin arkasından ticaretin durması ve gelir neredeyse hazır paradan yendiği dönemlerin etkisi olan ve günümüze kadar süren ekonomik sıkıntıdan dolayı pahalılaşan ürünler arası da olan tuvalet kağıdına a101'den mükemmel indirim. İşte detaylar...Bu zamlarda pandemi döneminin de etkisi olduğu aşikar


Marketler ekonomik sıkıntıdan dolayı fiyat sabitlemeye başlayınca indirim haberleri de akabinde geldi. Bu zamlarda pandemi döneminin de etkisi olduğu aşikar.esnafın kapanması ve herkesin evlee kapanması ticareti ve dolayısı ile gelir düzeyini etkisi altına almıştı. Şimdi sevindien haberler peşi sıra geliyor. A101 de belki de en çok zam gelen ürünler arasında olan tuvalet kağıtları ve kağıt havluya akla hayale sığmayan indirim yaptı. Fiyatları duyanlar A101'den alış veriş yapmak için fiyat listesini merak ediyor.İşte o liste


Bu süreçte birçok market çeşitli ürünlerde cazip indirim kampanyaları düzenlemeye başladı. Tuvalet kağıdı gibi temel ihtiyaç ürünlerine yapılan indirimler tüketiciler tarafından yakından takip ediliyor.

 

EN UCUZ TUVALET KAĞIDI HANGİ MARKETTE SATILIYOR?

Tuvalet kağıdında büyük indirim A101'den geldi. Türkiye genelinde 12 binden fazla şubesi bulunan market zincirinde, Sofy 32'li tuvalet kağıdı 129 TL'den satılacak.

32'li tuvalet kağıdını 129 TL'den satın alabilmek için A101'in 9 Şubat 2023 indirimlerini kaçırmamanız gerekiyor.

Aynı zamanda 9 Şubat 2023 indirimlerinde 12'li Sofy kağıt havluda 79 TL'den satışa çıkacak.

İndirimlerin sadece 9 Şubat 2023 tarihinde geçerli olacağını belirtelim.


Zincir Market, BİM,A101,ŞOK gibi veya  gibi diğer e-ticaret platformlarına benzeyen bir Türk çevrimiçi pazar yeridir. Elektronik ve ev eşyalarından  giyim ve aksesuarlara kadar çok çeşitli ürünler sunar ve bireylerin ve işletmelerin geniş bir müşteri tabanına ürün alıp satmasına olanak tanır. Platform, alıcı ve satıcı koruma politikaları, güvenli ödeme seçenekleri ve hızlı ve kolay teslimat seçenekleri sunar.


A101, Türkiye'de bulunan bir market şirketidir. Alışveriş merkezleri, marketler ve online satış kanalları ile hizmet vermektedir. Ürün yelpazesi, gıda ürünlerinden ev eşyalarına, teknolojik cihazlardan kozmetik ürünlere kadar geniş bir yelpazede bulunmaktadır.

Yok böyle indirim.. fiyatları duyan inanamıyor! Migros yetkilileri çıldırmış olmalı! Hemen bu habere bakın

Süt fiyatı önce üreticiyi sonra vatandaşı vurdu! Fiyatların önüne geçilemiyor

 Snap hisseleri zayıf gelir nedeniyle düşüyor! Bütün umudu reklamlar