Teknoloji

En güzel tatil hediyesi! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? Özellikleri neler? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dört çekirdekli işlemcisi, 18 saate varan pil ömrü ve zarif tasarımıyla tabletten beklentileri karşılayan Lenovo Tab M8 Helio tablet, HD ekranıyla Dolby Audio hoparlörüyle, videoları kumlu görüntülü, kısık sesli izleme sorununa son veriyor.Videoları HD çözünürlükte izleyebildiğiniz tablet,  yüksek çekirdekli işlemcisi sayesinde oyunlarda yüksek performans  sunuyor

 

 Sömestir tatiline giren öğrenciler için uygun fiyatıyla iyi bir hediye alternatifi olabilecek Lenovo Tab M8 tablet fiyatı kaç TL? Hangi özellikleri var? İşte detaylar…

Lenovo Tab M8 ZA5G0100TR MediaTek Helio tablet,  inceltilmiş kenarlıklarıyla 8" İnç ekranının tamamına yakınını kullanmaya imkan veriyor. Videoları HD çözünürlükte izleyebildiğiniz tablet,  yüksek çekirdekli işlemcisi sayesinde oyunlarda yüksek performans  sunuyor.

Lenovo Tab M8 tablet, HD çözünürlüklü ekranı ile filmden dizi ve videoya izlediğiniz her şeyi net ve keyifli hale getirirken, oyunlardan alınacak keyfi de katlıyor. Dört çekirdekli işlemcisi bulunan tablet,  18 saate kadar pil ömrüyle, günlük kullanımda ya da  iş amaçlı iletişimlerinizde kesintisiz deneyim sunuyor.

Lenovo Tab M8  tabletin depolama alanı microSD kart ile artırılabilirken, bu sayede fotoğraf, video ve favori uygulamalara bol bol depolama alanı kalıyor.

8 INÇ EKRAN İLE GENİŞ GÖRÜNTÜLEME SUNUYOR

8 inç boyutunda IPS ekranı, geniş görüntüleme açısı ve arkadan aydınlatmasıyla,  her ışık ortamında verimli izlemenizi sağlıyor.

Lenovo TAB M8, Android 9 Pie işletim sistemi ile göz koruma modu, ekran kilidi açmada yüz tanıma özelliği sunarken, 305 gram ağırlığıyla da çok hafif.

Arka gövdesinde 5 MP çözünürlüklü kamera, ekranın üzerinde konumlanmış 2 MP kamera ile gelen tablet,  fotoğraf ya da video çekerken uygun bir ortam ışığı veriyor. 5100 mAh gücünde batarya kapasitesiyle tablet, ortalama kullanımlarda günlerce dayanan bir pil ömrü sağlarken, batarya ortalama 4 saatte şarj oluyor.

GÜNLÜK KULLANIM VE UZAKTAN EĞİTİM İÇİN UYGUN

Lenovo’nun bu tableti  ağırlıklı olarak giriş ve orta seviye tablet arayan kullanıcıları cezbediyor.

Bu tablet, günlük kullanımdan uzaktan eğitime her alanda kullanılabilirken, düşük ve orta boyutlu oyunlarda, film - dizi - video seyrederken uygunluğuyla ilgi çekiyor.

5 MP çözünürlüğü bulunan arka kamerasıyla gündelik fotoğraf çekimlerinde yeterli performans sunarken, modelde yer alan MediaTek Helio 4 çekirdekli işlemcisi sayesinde 2.0 GHz hızıyla PUBG gibi en yaygın oynanan oyunları bile rahatlıkla oynamaya imkan veriyor.

Uzaktan eğitim döneminde en fazla tercih edilen tablet modellerinden olan Lenovo TAB M8, eğitim ve online bağlantılarda, video görüşmelerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Tabletin güvenli kullanım ve kilit seçeneği bulunsun isteyenler için de uygun  olan tablet, yüz tanıma teknolojisi ile sizin dışınızda kimsenin açamayacağı bir cihaza sahip olma imkanı veriyor.

Peki Lenovo Tab M8 Helio tablet fiyatı ne kadar, kaç TL?

LENOVO TAB M8 HELİO TABLET 22 OCAK 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ:

Lenovo Tab M8 32 GB tablet fiyatı: 1.699 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.a101.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ocak 2023 tarihinde saat 02:54de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.06 Türk Lirası, euro 20.69 Türk Lirası, altının gramı ise 1187 Türk Lirası değerinde.

Philips ambilight TV indirimde mi? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Huawei Nova 9 SE özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat listesi

 Karne hediyesi arayanlar Apple iPad 9.Nesil yüzde 10 indirimde! 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi