07 / 05 / 2024

En iyi aile oteli: Sirkeci Konak

En iyi aile oteli: Sirkeci Konak

Seyahat sitesi TripAdvisor, en iyi otelleri belirledi. Buna göre Sirkeci Konak Otel, en iyi aile oteli seçildi



İnternetteki seyahat sitesi TripAdvisor'ın yaptığı '2010 Travelers' Choice Ödülleri' sahiplerini buldu. Her sene geleneksel olarak yapılan ve bu yıl sekizincisi gerçekleşen ankette İstanbul'daki Sirkeci Konak Otel de ödül kazanan isimler arasında yer aldı. Ankette Sirkeci Konak Otel, 'en iyi aile oteli' seçildi.
Site, bu yıl anketine 'en trendy, en rahatlatıcı oteller' başlıklarını da ekledi. Buna göre Amsterdam'daki citizenM, 'en trendy', Meksika'daki La Amada Otel de dünyanın 'en rahatlatıcı Spa Oteli' seçildi.
Prag'daki Golden Well Oteli, 'en iyi lüks otel', Fransız Polinezyası'ndaki Moorea Lagoon Resort and Spa, romantizm arayanlar için 'en iyi otel' ödüllerini aldı.
Adres: Taya Hatun Cad. No: 5 Sirkeci
Tel: 0212 528 43 44

Otel hakkında
Sirkeci Konak, yalnızca mimari bir özellik olarak Osmanlı konaklarına benzemiyor, aynı zamanda misafir ağırlamak konusunda da Türk geleneklerini turistik bir deneyime dönüştürmeyi amaçlıyor.
Konağın bazı öne çıkan özellikleri:
-Mimarisi tamamen Osmanlı Konak anlayışıyla tasarlandı.
-Tarihi bölgenin tam merkezinde
- Otelde misafir olmak başlı başına bir türk geleneği deneyimi.
Otelde geleneksel bir Türk Hamamının yanı sıra, sauna, yüzme havuzu, jakuzi gibi modern konaklama sanatının özellikleri de bulunuyor.

-Otel, Gülhane Parkı'nın yemyeşil bahçesine bakıyor.

- Milliyet -


Geri Dön