Kripto Paralar

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti. com’un haberine göre, Türkiye’deki kripto para yatırımlarına ilişkin en kapsamlı araştırma, Işık Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof

dunya.com’un haberine göre, Türkiye’deki kripto para yatırımlarına ilişkin en kapsamlı araştırma, Işık Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Leblebici Teker ve doktora öğrencisi Esin Demirel tarafından gerçekleştirildi. 2023 yılının il 3 ayı için hazırlanan ankete katılanların yüzde 76’sı 26-50 yaş aralığındaki kişiler oluşturdu.

Katılımcıların yüzde 100’ü en az lisans derecesine sahiplerdi. Aynı zamanda, yüzde 31’i doktora unvanına sahip bireylerdi. Ankete katılan kişilere öncelikle portföy oluştururken hangi yatırım araçlarına yatırım yaptıkları soruldu. Bu kapsamda, döviz-Eurobond ilk sırayı alırken, onu hisse senedi ve altın izledi.

A101’den tüm müşterilerine çağrı! Ankastre set 6800 TL’ye, migrodalga fırın 1800 TL’ye, airfryer 3600 TL’ye düştü!

ŞOK’ta yüzlerce indirim bir güne sığdı! Yeşil zeytin 27 TL’ye, pilavlık pirinç 17 TL’ye, borcam tencere 100 TL’ye düştü!

BİM’de iğneden ipliğe indirim var! Bornoz 270 TL’ye, masa örtüsü 110 TL’ye buharlı temizleme makinesi 300 TL’ye düştü!