Sektörel

En renkli kültür başkenti İstanbul

Marshall, gayrimenkul, mimarlık ve inşaat sektörlerini bir araya getirmeyi amaçlayan ArkiPARC buluşmalar serisinin ilkine destek veriyor.

"Kentsel Kalite için Diyalog" temasıyla gerçekleşecek etkinliğin esas hedefi, katılımcılar arasında birebir ilişkilerin kurulması için fırsatlar sunulması.

İstanbul, birçok alanda Avrupa hatta dünya başkentlerinden biri olma yolunda hızlı adımlar atmaya başladı. Son yıllarda neredeyse tüm sektörlere yayılan bir ivmeyle, uzmanlar, kanaat önderleri ve sektörel aktörlerin biraraya geldiği ekonomik, endüstriyel, sosyal ve politik platformlara da sık sık ev sahipliği yapıyor. "Daha kaliteli olanı elde etme" motivasyonunun hep birlikte sahiplenilmesi için, imar faaliyetlerinde rol alan tüm aktörlerin bir arada sorun ve çözümlerini paylaşacakları bir platform oluşturma amacını güden ArciPARC buluşmalar serisi de bunlardan biri.

15-17 Ekim 2008 tarihleri arasında Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi'nde düzenlenecek ArciPARC etkinliğinde ulusal ve uluslararası konferans ve paneller düzenlenecek, fiziksel çevrenin niteliğinin iyileştirilmesine katkı sağlayan kişi ve kurumlar onurlandırılacak. Etkinlikte Türkiye ve dünyadan her biri konusunda uzman profesyonellerin söz alacağı dört oturum halinde 23 panel, 11 case-study ve 5 workshop düzenlenecek. "Kentsel Kalite için Diyalog" teması ile gerçekleşecek etkinlikte esas hedef ise, katılımcılar arasında birebir ilişkilerin kurulması için fırsatların sunulması ve uygun buluşma ortamlarının yaratılması.

Köklü geçmişi, yaygın erişim ağı ve geniş ürün gamıyla kaliteli ve güvenilir bir marka olmasının yanı sıra, uluslararası bilgi birikimini de ürünlerine yansıtarak modern ve dekoratif çözümler üreten Marshall da, modern dünyanın trendlerini takip ederek geleceğe doğru yapılan yolculukta zamanın ötesine geçmek üzere hareket ediyor ve hızla kentleşmeye devam eden dünyada, kentleşme, şehir planlama ve fiziksel çevrenin
üç önemli aktörünü bir araya getiren gelecek adına önemli bir organizasyon olması nedeniyle ArciPARC'a destek veriyor.

Gayrimenkul, mimarlık ve inşaat sektörleri artık kentleşmeyle birlikte hızla değişen ve gelişen yaşam tarzlarına uygun, hatta geleceğin hayat standartlarını belirleyen ve insanın hayallerine dokunan projelere hayat vermeye başladı. 54 yıldır boya pazarının lider markası olan Marshall, bu üç sektörün içinde renkleri ve danışmanlığıyla yer alarak tüketicilere sadece ürün değil kendilerine özgü bir yaşam tarzı da vaat ediyor.

Marshall Genel Müdürü Feridun Uzunyol, bu üç sektörün içinde renkleri ve danışmanlığıyla yer alarak tüketicilere sadece ürün değil kendilerine özgü bir yaşam tarzı da vaat ettiklerini belirterek, "54 yıldır boya pazarının lider markası Marshall olarak, ArkiPARC gibi bir platformun parçası olmak bizim için büyük bir heyecan ve gurur kaynağı. İstanbul'u 2010'a hazırlıyoruz ve hep beraber dünyanın en renkli kültür başkenti yapmak istiyoruz" dedi.