Beyaz Eşya

En ucuz çamaşır makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evin olmazsa olmazlarından çamaşır makinelerinin fiyatları yıkama kapasitesine, enerji sınıfına, devir gücüne, markasına ve ekstra özelliklerine göre oldukça farklılık gösteriyor. Peki en uygun fiyatlı çamaşır makineleri hangisi? Özellikleri neler? İşte ayrıntılar…Çamaşır makineleri fiyatları ise yerli üretim olup olmadığından markasına ve cihazı benzerlerinden ayıran yeni özelliklerine göre büyük farklılık gösteriyor

Piyasada farklı markalar arasında seçim yapmak güç olsa da, özelliklerine ve fiyatına bakarak uygun seçeneği bulmak yine de mümkün oluyor. Çamaşır makineleri fiyatları ise yerli üretim olup olmadığından markasına ve cihazı benzerlerinden ayıran yeni özelliklerine göre büyük farklılık gösteriyor.

Peki çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Uygun fiyatlı çamaşır makineleri hangileri? Fiyatları kaç TL?

Çamaşır makinelerinin fiyatları 5.000 TL’den başlayarak 30 TL’ye kadar değişen çok geniş  bir fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Bütçesini fazla zorlamayıp uygun fiyatlı bir makine satın almak isteyenler için ise Altus’un 6 kilogram yıkama kapasiteli AL 6103 modeli bir seçenekler arasında yer alıyor.

Peki AL 6103 çamaşır makinesi özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

ALTUS AL 6103 L 6 KG 1000 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Toplam 6 kiloya kadar yıkama kapasitesi bulunan Altus AL 6103, E Enerji sınıfı ve 15 farklı yıkama programı bulunuyor.  Çalışırken ses seviyesi 76 dBA olan ve 100 çevrim için 73 kWh enerji, 43 litre su tüketimi bulunan makinenin yıllık enerji tüketimi 152 KWh, su tüketimi ise 8.799 litre.

 Tek soğuk su girişi bulunan makinenin çocuk kilidi, dengesiz yük kontrolü, otomatik su ayarlama sistemiyle dikkat çeken makinede LED elektronik gösterge, taşma emniyeti , 3 saat – 6 saat – 9 saat zaman geciktirme özelliği de bulunuyor.

Kalitesine göre uygun fiyatlı bir başka ürün ise Samsung’un 7 kilogram yıkama kapasiteli WW70T4020CE/AH modeli.  Samsung’un bu kategoride çok satan ürünlerinden olan makine, klasik özelliklere ek olarak kazan temizleme özelliği ve StayClean deterjan çekmecesiyle öne çıkıyor.

Peki  7 kilogram kapasiteli Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

https://www.teknosa.com/

Samsung’un bu makinesi yüksek performans ve dayanıklı bir motor vadederken, kazan temizliği programı ve StayClean teknolojili deterjan çekmecesi gibi farklılaşan özellikleri bulunuyor. 7 kg yıkama kapasiteli makine, dijital inverter teknolojisiyle hem sessiz hem de son derece güçlü. Z

Çok az enerji harcadığı belirtilen A enerji sınıfına sahip makine, belli sürelerde yapılması gereken kazan temizliği sorunun ortadan kaldırıyor, çünkü makinenin kendi kazan temizliği programı  bulunuyor.  Bu özellik sayesinde çamaşır makinelerinde zaman geçtikçe oluşan kötü kokular da ortadan kalkıyor.  Bazı çamaşır makinelerinde yaşanan haznede deterjan kalması sorunu da, kalıntıları tamamen temizleyen deterjan çekmecesi ile çözülüyor. Makinenin  StayClean teknolojisine sahip çekmecesi,  özel su fışkırtma sistemiyle deterjan israfının önüne geçtiği gibi sizi de çekmeceyi temizleme işinden kurtarıyor

Peki en ucuz çamaşır makinesi hangisi? Fiyatı ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

ÇAMAŞIR MAKİNESİ FİYAT LİSTESİ  6 OCAK 2023

Altus AL 6103 L 6 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi fiyatı: 5.599 TL

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi:    9.289 TL

Ayrıntılar için: teknosa

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 6 Ocak 2023 saat 00:50'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,92TL, euro 19,92 TL, altının gramı ise 1.132 TL değerindedir.