Kent Haberleri

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

 Migros ve A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerin sattığı kurbanlıkların fiyatları gündeme düştü. Kurban bayramına az bir zaman kala vatandaşlar, en ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam oranını en fazla artırdı? sorularının cevabını arıyor.Süpermarketlerde de satışı başlayan kurbanlıklarda fiyatlar el yakmaya başladı

Ürünlerin zam yağmuruna tutulduğu günümüzde kurbanlıklarda bu zamdan nasibini aldı. Süpermarketlerde de satışı başlayan kurbanlıklarda fiyatlar el yakmaya başladı. Migros, A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerdeki kurbanlık fiyatları süratle yükseliyor. Vtandaş, En ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam seviyesini artırdı? Bu süpermarketler taksitli satış olanağı sunuluyor mu? suallerinin yanıtını arıyor. Ayrıca, bu zam yükselişlerinin ebepleri nelerdir? Bu suallerin yanıtlarını araştırdık ve ayrıntıları haberimizde sizin için derledik. 

A 101, CARREFOURSA VE MİGROS KURBANLIK FİYATLARI

Kurban Bayramına yavaş yavaş yaklaşırken, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketlerde kurbanlık fiyatlarında ciddi yükselişler meydana geliyor. Üreticilerin masraflarındaki yükselişler sebebiyle fiyatlar çıkıyor, fakat bazılarına göre bu zamlar bi hayli yüksek. Peki, Migros, A101 ve CarrefourSA'da kurbanlık fiyatları ne kadar? Hangi ürüne en çok zam uygulandı? Taksitli ödeme seçenekleriyle kurbanlık alınabilecek mi? Ve en önemlisi, bu zamların nedeni nedir? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası, haberimizde.

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

Migros, bu sene kurbanlık fiyatlarıyla öne çıkıyor. Özellikle büyükbaş hisse fiyatlarındaki yükseliş dikkat çekici. Geçen sene talep edilen fiyatın 1.795 TL olduğu büyükbaş hisse, bu sene %155'lik bir yükselişle 4.595 TL'ye çıktı. Bu zam seviyesi diğer zincirlerden daha çok bir fiyat yükselişini temsil ediyor.

Küçükbaş koçlar da fiyat yükselişinden etkileniyor. Koç fiyatları geçtiğimiz seneye oranla %30 yükselerek 2.995 TL'ye çıktı. Özellikle kıvırcık koçların fiyatları daha büyük bir yükseliş gösterdi. Geçen sene 3.595 TL olan kıvırcık koç fiyatı bu sene %84'lük bir yükselişle 6.590 TL'ye yükseldi. Bu yükselişler, kurbanlık almak isteyen tüketicileri maddi olarak daha çok güç duruma sokabilir.

İş Bankası'ndan muhteşem kampanya! İşte Haziran promosyonları

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!  

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın!