Beyaz Eşya

En ucuz Philips Ultra HD nerede? En uygun fiyatlı Philips 4K Android Tv 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

En ucuz Philips UHD Android TV'ler şimdi Vatan Bilgisayar'da sizi bekliyor. Fiyatı şimdi çok daha ucuz olan Philips 4K UHD Android TV fiyatları ne kadar diye merak eden vatandaşlarımız, bu haberi muhakkak okumalı. En ucuz Philips 4K UHD Android TV şimdi Vatan Bilgisayar'da. İşte, Philips UHD 23 TV'nin kenarlarında bulunan akıllı LED'ler ekrandaki hareketlere tepki verir ve büyüleyici bir ışıltı yayar

Philips Ambilight teknolojisi ile artık her kare size daha yakındır. TV'nin kenarlarında bulunan akıllı LED'ler ekrandaki hareketlere tepki verir ve büyüleyici bir ışıltı yayar.

Philips Ultre HD’de bulunan birinci sınıf Dolby ses ve video formatı desteği, izlediğiniz HDR içeriğin inanılmaz bir kalitede görüneceği ve duyulacağı anlamına gelir. Bu sayede, tam anlamıyla yönetmenin hedeflediği görüntünün tadını çıkarır ve netlik sunan geniş bir ses deneyimi elde edersiniz.

Philips Android TV'niz istediğiniz içeriğe istediğiniz zaman erişmenize imkan tanır. En sevdiğiniz uygulamaları görebileceğiniz şekilde ana ekranı kişiselleştirerek filmleri veya favori programlarınızı hızlıca başlatabilir veya kaldığınız yerden devam edersiniz.

 www.vatanbilgisayar.com

Editör Notu: Bu haber 23 Eylül 2022 tarihinde saat 08:56’da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 35 kuruş, euro 18 lira 03 kuruş, altının gramı ise 994 lira 61 kuruş değerindedir.

Süpürme ve silme işlemini aynı anda yapan Tineco FLOOR ONE S3 kablosuz süpürge 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bim'den 3 bin 599 TL'ye bulaşık makinesi! Bim bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Jaguar’ın hibrit modeli F-Pace kaç lira oldu? İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…