28 / 04 / 2024

En ucuz Samsung Solo Mikrodalga Fırın nerede satılıyor, özelikleri neler? 9 Mart  2023 fiyat listesi

En ucuz Samsung Solo Mikrodalga Fırın nerede satılıyor, özelikleri neler? 9 Mart  2023 fiyat listesi

Mikrodalga arayışında olanlar Samsung solo mikrodalga fırınını en ucuza nereden alabileceğinizi sizler için araştırdık. İşte Samsung MS23F300EEK 23 lt Solo Mikrodalga Fırını en ucuza alacağınız yer ve fiyat listesi..



En ucuz Samsung Solo Mikrodalga Fırın nerede satılıyor, özelikleri neler? 9 Mart  2023 fiyat listesi

Samsung mikrodalga fırın 23 litrelik hacmi ve üçlü ısı dağıtım sistemiyle bir çok yemeğin eşit sıcaklıkta pişirilmesini sağlar. Eşit ve kontrollü bir pişirme gerçekleştiren ürün ev hanımlarının gözdesidir.

MİKRODALGA FIRIN ÖZELLİKLERİ

Solo kullanım tipi ile geliştirilen Samsung mikrodalga fırın modeli 23 lt geniş iç hacim ile işlev görür.  Mekanik olarak kontrol edilen mikrodalga fırın modeli 6 farklı güç kademesi ile çalıştırılır. 288 mm döner tabla çapına sahip olan mikrodalga fırında ızgara özelliği de yer alır. Bununla birlikte Samsung mikrodalga fırında buz çözme fonksiyonu da bulunur.

Ayrıca dijital saati de olan mikrodalga fırın modelinin zamanlayıcı özelliği mevcuttur.12 kg ağırlığa sahip olan mikrodalga fırın modelinde yükseklik 275 mm, genişlik 489 mm, derinlik ise 374 mm olarak biliniyor. Çift kontrol düğmesi, pişirme süresi ve ağırlığını ayarlayabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca, en uygun güç ayarı da yine bu çift kontrol düğmesi üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu sayede yemeklerin çok daha hassas biçimde pişirilmesi sağlanıyor.

Üçlü dağıtım sistemi bulunan mikrodalga fırında, pişirilen tüm yemeklerin lezzetli oluyor. Mikrodalga fırın ısısı 3 farklı yöne yayılıyor. Bu sayede her köşeye erişerek gıdaların farklı alanlarına erişiyor. Hem eşit ısıda hem de kontrollü pişirme sağlayarak işlev gözteriyor. Mikrodalga fırın modelinin güç tüketimi incelendiğinde 1150 W değerinde olduğu biliniyor.Ayrıca iç yüzeyi seramik kaplama olduğu için kullanım sonrasında kolayca temizlenip bir sonraki kullanıma hazır hale getiriliyor.

Peki Smasung mikrodalga fırın en ucuza nerede satılıyor? 


Geri Dön