29 / 06 / 2024

En ulaşılabilir elektrikli otomobil Dacia Spring'te Haziran fırsatı! Dacia Spring fiyat! 

En ulaşılabilir elektrikli otomobil Dacia Spring'te Haziran fırsatı! Dacia Spring fiyat! 

Tamamen elektrikli Dacia Spring, en ulaşılabilir elektrikli otomobil olarak dikkatleri çekiyor. Peki Dacia Spring Haziran fiyatı kaç TL? İşte Dacia Spring fiyat 25 Haziran 2024...



Dacia Spring, Türkiye’de sunulan elektrikli otomobiller arasında en ulaşılabilir elektrikli otomobil olmasıyla dikkatleri çekiyor. Spring'i evde şarj ederek içten yanmalı motorlu bir modele göre maliyet avantajı sağlama imkanı sunuluyor. Araç, 1 TL ile ortalama 4 kilometrelik sürüş menzili sağlıyor. 

Dacia Spring, AC - DC şarj istasyonlarıyla veya ev tipi prizlerle her yerde şarj edilebilmesiyle ön plana çıkıyor. Araç, şehir içi kullanımlarda 310 km WLTP sürüş menzili ile her noktaya ulaşmayı mümkün hale getiriyor. 

En ulaşılabilir elektrikli otomobil Dacia Spring te Haziran fırsatı! Dacia Spring fiyat! 

Tamamen elektrikli Dacia Spring, SUV karakteriyle öne çıkan bir şehir otomobili olmasının yanı sıra, 4 tam boy koltuğuyla da konforlu bir seyahat deneyimi sunuyor. 290 L bagaj kapasitesine sahip araçta, her şeyin el altında durması için 23,1 L saklama alanı bulunuyor. 

Dacia Spring, arduvaz mavi, su mavisi, magma kırmızı, elmas gri, buz beyazı ve yosun yeşili olmak üzere 6 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Aracın, 14 inç Flex Jantları ve Suni Deri Döşemesi bulunuyor. 

Araçta, aktif acil fren destek sistemi, hız sınırlayıcı, arka park sensörleri ile geri görüş kamerası, yokuşta kalkış destek sistemi gibi birçok güvenlik sistemi bulunuyor. Spring, Elektrik takviyeli direksiyon, uzaktan merkezi kilitleme, manuel klima sistemi, ayarlanabilir elektrikli aynalar, 3 konumlu döner vites butonu, gösterge panelindeki tüm kumandalara tek bakışta erişme ve elektrikli dört cam gibi özellikleriyle göz dolduruyor. Bu şekilde araç, sürücülere günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlıyor. 

LED gündüz farları, güçlü kaputu ve geniş tampon tasarımıyla sürücüleri cezbeden araç, yerden yüksekliği, geniş çamurluk davlumbazları, geniş hatları ve kapı eşik korumaları ile görünümünü de güçlendiriyor.

En ulaşılabilir elektrikli otomobil Dacia Spring te Haziran fırsatı! Dacia Spring fiyat! 

DACİA SPRİNG 25 HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ 

Dacia Spring Extreme Electric 65 bg modeli,    885 bin Türk Lirası fiyatla satılıyor. Söz konusu fiyat, 2023 model tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı. 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.dacia.com.tr/

Uzmanından korkutan açıklama: Yerli yatırımcı perişan! Kripto düşüyor, gram altın yükselmiyor, faiz yetmiyor!

Milli Emlak 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! Bu iki ilde 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla fırsatı!

Volkswagen Polo fiyat listesi! Volkswagen Polo'da özel indirimler başladı! Volkswagen Polo fiyatı ne kadar?


Geri Dön