Perakende

En uygun elektrikli ısıtıcı kaç TL? Elektrikli ısıtıcı tasarruflu mu? 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kışın en sert günlerinin yaşanırken pek çok kişi elektrikli ısıtıcı fiyatlarını araştırıyor. Peki en uygun elektrikli ısıtıcılar hangileri? Özellikleri neler? Tasarruflu mu? İşte detaylar…   Peki en uygun fiyatlı elektrikli ısıtıcılar hangileri?Kışın en sert yüzünü gösterdiği bu günlerde elektrikli soba da denilen elektrikli ısıtıcı fiyatları sık sık araştırılıyor

Elektrikli ısıtıcılar fanlı, quartz, kule tipi ve konvektör olmak üzere, ısıtma tipine göre farklı türlere ayrılıyor ve buna göre de fiyatları değişiklik gösteriyor.  Peki en uygun fiyatlı elektrikli ısıtıcılar hangileri?

Kışın en sert yüzünü gösterdiği bu günlerde elektrikli soba da denilen elektrikli ısıtıcı fiyatları sık sık araştırılıyor. ‘En uygun elektrikli ısıtıcı, soba hangisi?’, ‘elektrikli ısıtıcı tasarruflu mu?’ ,’elektrikli ısıtıcı, soba iyi ısıtıyor mu?’ soruları, bu tip ısıtıcı almak isteyenlerin en merak ettiği sorular arasında yer alıyor.

Isıtma türüne göre fiyatları farklılaşan uygun fiyatlı elektrikli ısıtıcıları sizler için  derledik. İşte elektrikli ısıtıcılarla tüm ayrıntılar…

 

RAKS PF 20 LOTUS ELEKTRİKLİ FANLI ISITICI

Kullanışlı elektrikli ev aletleri alanında yerli  ve tanınmış markalardan Raks tarafından üretilen Raks PF 20 Lotus, her ortamı hızlı biçimde ısıtabilme özelliğine sahip ve soğuk hava üfleme özelliği de bulunduğundan, yaz mevsiminde de kullanılabiliyor.

Ortalama 1000 W ve 2000 W güçte ısı yayan 2 ayrı kademesiyle yeterli performans sağlayan ısıtıcı, sıcak havanın kısa zamanda odada yayılmasına sağlıyor ve termik kesici, termostat özellikleriyle de aşırı ısınma korumasına da sahip.

Raks’ın bu ısıtıcısı, küçük alanları hızlı ısıtmak için en uygun fanlı ısıtıcılar arasında yer alırken,  soğuk aylarda zor ısınan ev, işyeri gibi mekanlarda tercih ediliyor. Cihazın aşırı güç tüketimini önleyen mekanizmalar kullanılan tasarımı ayrıca güvenliği önceliklendiriyor.

LUXELL LX-2831 QUARTZ ISITICI

Luxell’in bu ısıtıcısı, 1800 Watt güçte ısıtıyor. 3 tane Quartz tüp rezistans bulunan cihaz, 2 kademeli güç kullanımı seçeneği sunarken, buharlı Özelliği ile kullanılan ortamın havasını kurutmak yerine nemlendiriyor.

Ayarlanabilir termostatıyla öne çıkan Luxell LX modeli cihazda, devrilme emniyeti ve kolay taşıma kulpu da bulunuyor.


 Peki başka uygun fiyatlı elektrikli ısıtıcılar, sobalar hangileri Özellikleri neler? Tasarruflu mu? İşte detaylar…
 

KUMTEL UZAKTAN KUMANDALI  KULE ISITICI

Kumtel MHR-1200 Uzaktan Kumandalı Orbit Kule Isıtıcının en büyük avantajlarından biri uzaktan kumandası ve dijital zamanlayıcısı bulunması oluyor.

600 Watt ve 1200 watt olmak üzere iki ayrı ısıtma kademesine sahip Orbit Kule Isıtıcı, Türkiye’nin en bilinen ısıtıcı markalarından biri olan Kumtel’in seçkin ürünleri arasında bulunuyor.  Cihaz, salon ya da diğer odalarda dikey şekilde dizaynı nedeniyle, kısa zamanda mekanı ısıtırken, devrilme emniyetli bulunması sayesinde aynı zamanda güvenli.

 Orbit Kule ısıtıcı, orta büyüklükteki odaların iyi biçimde ısınmasını sağlayan güçlü bir donanımla geliyor ve dikey yapısı ile çok yer kaplamadan pratik bir kullanım imkanı veriyor.  Güçlü ve dayanıklı bir donanımı bulunan cihazın ortalama etki alanı 24 metrekare olarak belirtiliyor.

IVIGO PANEL ELEKTRİKLİ KONVEKTÖR ISITICI

Bu ısıtıcının en büyük özelliği, elektrikli panel konvektör tipi nedeniyle çok kısa zamanda ısıtırken, az yer kaplayan küçük boyutu ve hafif olması.

İçindeki rezistans üstünde bulunan alüminyum kanatçıklarla ısınma sağlayan cihaz,  sadece ışın gören yüzeylerle sınırlı kalmıyor, tüm ortamın eşit şekilde ısıtılmasına imkan veriyor. Benzerlerine göre çok daha fazla olan konvektör alanı  nedeniyle, dengeli ısı dağılımı yaparken, kötü koku oluşturmadan içinde bulunulan ortamı sıcak ve ferah bir havada tutuyor.

 

ELEKTRİKLİ ISITICI  8 ŞUBAT 2023 GÜNCEL  FİYAT LİSTESİ

Raks PF 20 Lotus Elektrikli Fanlı Isıtıcı fiyatı:     428 TL

Luxell LX-2831 Quartz Isıtıcı fiyatı:     445 TL

Kumtel MHR-1200 Uzaktan Kumandalı Orbit Kule Isıtıcı fiyatı:    716 TL

İvigo EPK4570M10B  Manuel Elektrikli Panel Konvektör Isıtıcı fiyatı:   1.543 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:https://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Şubat 2023 tarihinde saat 21:45'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.10Türk Lirası, euro 20.51Türk Lirası, altının gramı ise 1160 Türk Lirası değerindedir.

Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!

Carrefoursa’da dana kıyma kg 179 liraya, dana döş sarma kg 184 liraya düştü! 8 Şubat 2023 Fiyat Listesi

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

BİM’de 7,5 kg OMO 189 TL, 1,5 kiloluk Yumoş yumuşatıcı 54 TL’ye düştü! 7 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Evlenme teklif edecekseniz bu indirim tam sizlik! Pırlantada hediye gibi indirim! 7  Şubat Fiyat Listesi