Ekonomi

En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? 10 bin TL promosyon veren banka hangisidir?

Emekli promosyonu milyonlarca emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? İşte detaylar!EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile beraber en düşük emekli maaşına zammın gelmesi ile promosyon miktarları tekrardan gündeme geldi

Emekli promosyonlarında meydana gelen güncellemeler tüm hızıyla sürüyor. EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile beraber en düşük emekli maaşına zammın gelmesi ile promosyon miktarları tekrardan gündeme geldi.

Peki “En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? 10 bin TL promosyon veren banka hangisidir?” İşte haberin ayrıntıları…

EMEKLİ PROMOSYON MİKTARLARINDA NİSAN GÜNCELLEMESİ GELDİ!

Emekli promosyon miktarlarında meydana gelen gelişmeler hızla büyüyor. EYT'lilerin ve en düşük emekli maaş gelişmesiyle beraber güncellemeler de yapılmaya başlandı. Bu konuda bankalar arasında süregelen rekabet her geçen gün artıyor.

Milyonlarca EYT’li ilk maaşlarını almak için harekete geçti ve maaş bağlama işlemlerine başladı.  Bu işlemler ile birlikte piyasadaki promosyon rekabeti güncellendi. İlk kısımda 2 milyon 250 bin çalışanın EYT bağlamından yararlanacağı açıklandı.

Emekli vatandaşları kendi çatısı altına çekmek isteyen bankalar ise nisan ayına özel promosyonlarını paylaşmaktadır. Aydan aya yeniden belirlenen promosyon ödemeleri için nisan ayı oldukça kritik konumdadır. İşte banka banka promosyon ödemesi miktarı…

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI!

Akbank verdiği emekli promosyon miktarını nisan ayı ile birlikte yeniden duyurdu. Emekli maaşını Akbank üstünden alan emeklilere 7 bin TL'ye varan promosyon ödemesi ve ilave olarak 1.500 TL chip-para ödemesi de yapmaktadır. Toplamda da 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

1 Mart 2023 tarihi ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emekli maaşını Akbank'a taşıyıp da 3 sene boyunca Akbank'tan maaş alacağını belirten yani taahhüt veren vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacak.

DENİZ BANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI!

Deniz Bank da güncellenen promosyon miktarını belirtti. SGK emekli maaşını DenizBank'a taşıyıp 3 sene boyunca aynı bankadan maaş alacağını belirten emeklilere 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapmaktadır. Promosyon ödemesi 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerliliğini koruyacaktır.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI!

Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan emekli vatandaşlara ya da EYT'liler 8 bin 500 TL'ye varan nakit promosyondan yararlanabiliyor. Herhangi bir koşula tabi tutulmadan alınan promosyona ek olarak Otomatik Fatura Talimatı vermeniz halinde 1.500 TL ödeme yapılarak toplam promosyon 10 bin TL'ye kadar yükseliyor.