16 / 05 / 2024

Endeksa Dijital Sohbetler’in ikincisi 12 Aralık'ta!

Endeksa Dijital Sohbetler’in ikincisi 12 Aralık'ta!

Pandemide vakalar ve yasaklar her geçen gün artarken, Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektördeki gelişmeleri ve hafta sonu evlerde geçirilecek vakti değerlendirmek amacıyla Dijital Sohbetler serisine başladı.



Endeksa’nın pandemi sebebiyle hafta sonları evde geçirilen vakti işlerine yatırım yaparak geçirmek isteyenler için başlattığı Dijital Sohbetler’in ikincisinde bu hafta ticari gayrimenkul alanında duayenlerden Broker, Eğitmen ve Yazar Ulvi Kocailik

15 sene boyunca RE/MAX bünyesinde işlem hacmi ile, 100’den fazla ülkede 120 bin’den fazla RE/MAX Üyesi arasında her sene aralıksız Top50 ticari danışman içinde yer alan Ulvi Kocailik, ticari gayrimenkul alanında duayenlerden biri olarak yerini aldı.

Ulvi Kocailik, Amerika’dan lisanslı ACP-Accredited Commercial Professional/Akredite Ticari Profesyonel Sertifikası sahibi ve Türkiye’de eğitmen olarak 2017 yılından bu yana eğitimlerini veriyor. Verdiği eğitimler, YouTube kanalı, ofislere koçluk programları ve yaptığı konuşmalarla nitelikli ticari gayrimenkul danışmanlarının yetişmesine katkı sağlıyor.

12 Aralık Cumartesi günü saat 15:00‘te yapılacak Dijital Sohbetler’in ikincisinde ticari gayrimenkul konuşulup, gayrimenkul danışmanlarının soruları cevaplanacak. Tüm emlak danışmanlarına ücretsiz olarak sunulacak olan Dijital Sohbetler için kayıt olmanız yeterli.

Kayıt olmak ve yayında cevaplanmasını istediğiniz soruyu iletmek için: http://endeksa.club/dijitalsohbetler 
 


Geri Dön