27 / 04 / 2024

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.



06 Şubat tarihinde saat 15:00’te gerçekleştirilecek dijital sohbette Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’ün konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş oluyor.

Gökhan Taş, Ticari Gayrimenkul üzerinde çalışan ve konusunda en başarılı sonuçlara ulaşan uluslararası bir markanın franchise ofisi ile mega kent İstanbul’da 6 sene boyunca broker olarak gayrimenkul danışmanlık sektöründe birçok satışa ve kiralamaya aracılık etti, 32 kişilik bir ekip kurarak Türkiye'nin en başarılı ekiplerinden birine liderlik etti. Gökhan Taş, 6 senede 2 kez Dünya, 4 kez Türkiye Ciro Şampiyonu oldu. 2013 Nisan ayı itibariyle Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker’ın Türkiye Master Franchise haklarını alan Taş, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanlığı görevini yürütüyor.

Endeksa Dijital Sohbetler in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

06 Şubat Cumartesi günü saat 15:00‘te yapılacak olan Dijital Sohbetler’in beşincisinde gayrimenkul sektörü değerlendirilip, 2021 öngörüleri konuşulurken, gayrimenkul danışmanlarının soruları yanıtlayacak. Tüm emlak danışmanlarına ücretsiz olarak sunulacak Dijital Sohbetler için kayıt olmak yetiyor.


2020’de satılan konutların yüzde 67’si ikinci el!


Geri Dön