Kent Haberleri

Enerji Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek için personel alımı yapacağını açıkladı. Aynı zamanda kadro ve şartlar da belli oldu. İşte detaylar ve başvuru koşulları... Yayınlanan bilgilerde kadrolara ilişkin detaylar ve başvuru şartları yer aldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı yapacağı duyurusunu resmi olarak yayınladı. Yayınlanan bilgilerde kadrolara ilişkin detaylar ve başvuru şartları yer aldı. Bakanlık tarafından paylaşılan bilgilere göre lise mezunu personel alımı yapılacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre sözleşmeli personel alımı yapılacak. Yayınlanan haberde alınacak olan personellerin hangi kadro dağılımına göre yapılacağı da belli oldu. Buna göre alım yapılacak olan personeller için kadro dağılımı şu şekilde oluştu:

Peki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımına ilişkin başvuru koşulları ve detaylar neler... İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı konusunda başvuru için gerekli şartların da taşınması halinde adayların başvuruları teker teker incelenerek alımı yapılacak. Siz de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde çalışmak istiyorsanız başvurunuzu 15 Mart 2023’e kadar gerçekleştirebilirsiniz.

BAKANLIK PERSONEL ALIMI İÇİN İSTENİLEN ŞARTLAR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı için gerekli bazı şartlar bulunuyor. Bu koşullar her kadro için ayrı ayrı belli olsa da tüm adayların karşılaması gereken bazı genel koşullar da bulunuyor. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nda yer alan şartları taşıması gerekiyor. Bu şartlar şu şekilde:

Bu koşullar genel şartlar olup alım yapılacak her kadro için ayrıntılı personel alım şartı belirlendi.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞININ PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN BAŞVURU KOŞULLARI VE DETAYLARA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Beyaz et fiyatlarında kritik artış! O isim tavuk fiyatları tam bu kadar olsun dedi, herkesin ağzı açık kaldı!

Ünlü ekonomist, altında çok kazandıracak tarihleri peş peşe açıkladı! Duyanlar altın almaya koştu!

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!