Kim Kimdir?

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.Bankacılık kariyerine 1974 senesinde Türkiye İş Bankası'nda Müfettiş Yardımcısı olarak vazifeye başladı

Engin Akçakoca Ankara'da 1951 senesinde doğan Rasih Engin Akçakoca, TED Ankara Koleji'nin arkasından üniversite eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme bölümünde başarı ile tamamladı.

Bankacılık kariyerine 1974 senesinde Türkiye İş Bankası'nda Müfettiş Yardımcısı olarak vazifeye başladı. Akçakoca, Citibank N.A. İstanbul'da Muhasebe ve Otomasyon Müdürlüğüne geldi, American Expres Bank Ltd. İstanbul'da operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak vazifeye devam eden Akçakoca, Türkiye İthalat ve İhracat Bankası'nda Genel Müdür Baş Yardımcısı, 1986-91 seneleri içinde Koç-Amerikan Bankası Genel Müdür Yardımcılığı, 1991-2000 seneleri içinde ise Koçbank A.Ş. Genel Müdürlüğü vazifelerini aldı.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?