02 / 05 / 2024

Engin Altan Düzyatan gayrimenkule yatırım yapıyor!

Engin Altan Düzyatan gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatırdığını dile getiren Engin Altan Düzyatan, bitcoin için “Çok ilgimi çekmiyor. Riskleri yüksek olan şeylere para yatırmam." dedi. Düzyatan, yatırımlarını gayrimenkule yaptığımı açıkladı.



Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, bölüm başı 150 bin TL kazandığını açıkladı. Düzyatan'nın reklam anlaşmasından 6 milyon TL alacağı kulktan kulağa konuşuluyor. 

 

Kazandığı paraları gayrimenkule yatırdığını dile getiren Engin Altan Düzyatan  “Bizim gibi insanlar yatırımdan çok anlayan insanlar değillerdir. Ev almak gibi yatırımlar yapıyoruz, çoluğumuz çocuğumuz için. Çok zor kazanıyoruz, riskleri büyük şeylere yatırım yaparak büyük şeyler kazanma taraftarı değilim.” diye vurguladı.

 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Düzyatan, “Bu yıl dizi oturdu. Karakteri etkilemeyeceğini düşünerek reklamı kabul ettim” dedi. Bitcoin için açıklama bulunan Düzyatan “Çok ilgimi çekmiyor. Riskleri yüksek olan şeylere para yatırmam. Zor kazanıyoruz önemli olan elimizde tutmak” diyor. 


Geri Dön