27 / 04 / 2024

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...




Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimizin 2012 yılına ait faaliyetleri ve yukarıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Adi Hisse Senedi Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 12.04.2013 tarihinde Cuma günü saat 14:00'te ve imtiyazlı Pay sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 12.04.2013 tarihinde Cuma günü saat 16:30'da Zincirlikuyu Yolu Enka III. Binası Konferans Salonu Balmumcu-Beşiktaş / İSTANBUL adresinde yapılacaktır. 

Payları Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde kayden izlenmekte olup genel kurul toplantılarına katılma hakkı bulunan pay sahiplerimiz, fiziki ortamda veya elektronik ortamda bizzat kendileri katılabilecekleri gibi temsilcileri vasıtasıyla da katılabilmektedirler.

Fiziki ortamda Genel Kurula şahsen katılmak isteyen pay sahiplerimiz Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) sisteminde yer alan "Pay Sahipleri Listesi"inde kayıtlı olan paylarına ilişkin haklarını kimlik ibraz etmek suretiyle kullanabileceklerdir. Ancak kimlik ve hesaplarındaki paylara ilişkin bilgilerin Şirketimize bildirilmesi hususunda kısıt öngören Sayın Ortaklarımızın Genel Kurul Pay Sahipleri Listesinde yer almak istemeleri durumunda, kimliklerinin ve hesaplarındaki payların Şirketimize bildirilmesi yönünde hesaplarının bulunduğu aracı kuruluşlara başvurmaları ve en geç Genel Kurul gününden bir gün önce saat 16:30'a kadar söz konusu kısıtı kaldırmaları gerekmektedir. 

Genel Kurula elektronik ortamda katılım, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile mümkündür.

Pay sahipleri temsilcilerini, Elektronik Genel Kurul sistemini kullanarak yetkilendirebilecekleri gibi, Sermaye Piyasası Kurulu Seri: IV, No: 8 Tebliğ'i hükümleri çerçevesinde noterce onaylanmış vekaletname ile veya noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzalarını taşıyan vekaletnameye ekleyerek yetkilendirebilirler. 

Şirketimiz'in 2012 faaliyet yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçi Raporu, 2012 yılı bilanço ve kâr-zarar hesapları ile Yönetim Kurulu kâr dağıtım önerisine, son durum itibariyle ortaklık yapısına ve Yönetim Kurulu üye adaylarının özgeçmişlerine toplantı tarihinden asgari 3 hafta önce Elektronik Genel Kurul Sisteminden, Şirketizin www.enka.com adresindeki "Yatırımcı İlişkileri" sayfasından erişilebilir olacağı gibi Şirket merkezinde de Sayın Ortaklarımızın tetkikine hazır bulundurulacaktır.


Geri Dön