08 / 07 / 2024

Enne Mobilya, yurt dışında yeni mağazalar açacak!

Enne Mobilya, yurt dışında yeni mağazalar açacak!

Enne Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aytekin, 2020'de yapacakları yatırımlara ilişkin, “2020'de de yurt içi ve yurt dışında hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz" dedi...



Ankara merkezli bir mobilya ve iç mimari şirketi olan Enne, 21 yıllık tecrübesiyle yurt dışında büyümeye devam ediyor. 25 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Enne Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aytekin, 2019 yılında yaşanan zorlukları, birçok farklı pazarda faaliyet göstermenin avantajıyla aştıklarını anlatıyor. “2020'de de yurt içi ve yurt dışında hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Dış pazarda yeni mağazalar açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz" diyor.

1999 yılında Erkan Aytekin tarafından ankara'da kurulan Enne, tasarım mobilyalarını 25 ülkeye ihraç ediyor. Ağırlıklı olarak Avrupa ve Amerika pazarına ihracat yapan şirketin, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Singapur, Panama, Kuveyt, Gürcistan ve Dominik Cumhuriyeti de ihracat listesinde yer alıyor. 

Enne Mobilya, yurt dışında yeni mağazalar açacak!

Yurt dışı ağırlıklı büyümelerine devam edeceklerini belirten Enne Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aytekin, 2019 yılının zor geçtiğini, özellikle konut satışlarındaki düşüşün dayanıklı tüketim ürünlerine olan talebi de ciddi manada geriye çektiğini söylüyor. Farklı birçok pazarda faaliyet göstermenin avantajını kullandıklarını ve ihracata ağırlık vererek 2019 yılını başarıyla tamamladıklarını belirtiyor ve şöyle konuşuyor: 

"2020'de de marka değerimizin yarattığı güçle yurt içi ve yurt dışında projeli işlerde hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Dış pazarda yeni mağazalar açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz." 

- 2019 yılı sizin için nasıl geçti? 2020'de hangi konulara odaklanacaksınız?

2019 bildiğiniz gibi herkes için zor bir yıl oldu. Özellikle konut satışlarındaki düşüş, dayanıklı tüketim ürünlerine olan talebi de ciddi manada geriye çekti. Farklı birçok pazarda faaliyet gösterdiğimiz için ihracata ağırlık vererek 2019 yılını başarıyla tamamladık. 

2020'de de yurt içi ve yurt dışında hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Dış pazarda yeni mağazalar açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. 


Geri Dön