Teknoloji

Epic Games'ten ücretsiz oyun müjdesi!

Popüler dijital oyun mağazası Epic Games, oyunseverleri sevindirmeye devam ediyor. Epic Games'ten bugün ücretsiz bir oyun duyuruldu. İşte oyun... Geçen hafta Recipe for Disaster oyununu yayınlayan platform, oyunun bu hafta ücretsiz olarak sunulacağını da duyurdu

En popüler dijital oyun mağazalarından biri olan Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlarla kullanıcılarını sevindiriyor. Geçen hafta Recipe for Disaster oyununu yayınlayan platform, oyunun bu hafta ücretsiz olarak sunulacağını da duyurdu. İşte oyun...

Epic Games'ten ücretsiz oyunlar açıklandı!

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu Warpips oldu. 90 TL değerindeki oyun, Skirmish Mode Games tarafından geliştirildi ve 21 Nisan 2022'de yayınlandı. Bu oyunu 23 Şubat'a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu, roguelite strateji türünü sevenler için mutlaka kontrol edilmesi gereken bir oyundur. Ayrıca oyunun Steam fiyatı da 199 TL.

 

Warpips bir roguelite strateji oyunudur. Yapım, helikopterler ve tanklar gibi ordu filolarının kullanımına izin veren ordu savaşı etrafında dönüyor. Bir ordu oluşturabilir ve onu farklı askerler, araçlar ve uçaklardan konuşlandırabiliriz. Bu oyunun öne çıkan özelliği, Europa Universalis IV gibi oyunlardan daha fazla alışması gereken daha basit bir strateji türü sunmasıdır.

Epic Games ücretsiz oyunu Warpips’in sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Minimum:

Önerilen:

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.epicgames.com/site/en-US/home

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 18 Şubat 2023 tarihinde saat 01:42'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.86 Türk Lirası, euro 20.17 Türk Lirası, altının gramı ise 1116 Türk Lirası değerinde.

Bu telefonları kullananlar dikkat! Artık tarih oluyorlar...
Çeyiz düzeceklere BİM'den müjde! Kapıda kuyruk oluşturacak ürünler satışta! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...
iPhone 15 Pro söylentilere göre tam bu kadar olacak! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...