Kent Haberleri

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar... A

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. (EPP) tarafından Yalova Çiftlikköy'de arsa satılıyor. 

EPP, Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. tarafından satışa sunulacak olan arsa, Yalova ili, Çiftlikköy ilçesi, 108 ada 1 parsel ile 109 ada 1 parselde konumlanıyor. 

Peki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. tarafından satışa sunulacak arsanın büyüklüğü, emsale esas inşaat alanı kaç metrekare? İşte merak edilen detaylar...

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. tarafından satışı yapılacak 108 ada 1 parselin büyüklüğü 14 bin 602,59 metrekare; 109 ada 1 parselin büyüklüğü ise 9 bin 664,92 metrekare olarak açıklandı. 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. tarafından verilen satış ilanı kapsamında, her iki parselin de imar durumu ticaret + turizm + konut alanı olarak belirtilirken, maximum yükseklik sınırı da 4 kat olarak belirlendi. 

EPP tarafından satışı yapılacak Yalova'daki 108 ada 1 parselin emsale esas inşaat alanı 17 bin 523,11 metrekare; 109 ada 1 parselin emsale esas inşaat alanı ise 11 bin 597,90 metrekare olarak belirlendi. Arsaların yapılaşma koşulu kapsamında emsali 1,20 şeklinde açıklandı. 

Ticaret + turizm + konut alanı imarına sahip alanlarda, tek başına konut şeklinde kullanılmaması şartıyla; ticaret + turizm + konut kullanımlarından, konut hariç sadece birisi, ikisi ya da tamamı yer alabilir. 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. tarafından satışa sunulan ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsa, İzmit - Yalova Yolu'na, İDO Topçular İskelesine ve sahil kısmına yakın konumda bulunuyor. 

TOKİ'den bu kez 30 bin TL peşinat ve 1.500 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Bu tarihi kaçıran çok üzülür!

2023'ün ilk enflasyon raporu geldi! Enflasyon tahmini yüzde 22.3 oldu!

Kışınızı bahara çevirecek ısınma yardımı müjdesi! O kurum şartları taşıyanın doğalgazını kömürünü ödeyecek! İşte merak edilen şartlar

TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ para iadesi hangi bankadan alınacak?