İhale

Erdemli Belediyesi 24 gayrimenkul satıyor!

Erdemli Belediye Başkanlığı tarafından 22 adet tam parsel ve 2 adet hissenin satışı açık artırma usulü ile 19 Şubat perşembe günü yapılacak.

TC. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI GAYRİMENKUL SATIŞ İHALESİNE AİT İLAN


Geçici teminat satış muhammen bedelinin %3’ü dür.


Muhammen bedellere KDV dahil edilmemiş olup, yasal KDV oranı ihale bedeline uygulanacaktır. Teminatların 2886 sayılı Kanunun 26. maddesinde belirtilen değerlerden birisi olması gereklidir.


Teminatlar, teminat olarak kabul edilen diğer değerlerle değiştirilebilir, idarece alınan teminatlar her ne surette olursa o sun haczedilemez veya üzerlerine ihtiyati tedbir konulamaz.

Madde 3 -İHALENİN USULÜ YER VE ZAMANI:


İhale 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 4b. maddesi gereğince açık artırma usulü (pey sürme) uygulanmak suretiyle 19/02/2015 tarihinde Perşembe günü, madde2’de yer alan ablodaki saatlerde yapılacaktır.


Erdemli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda ihale Komisyonu (belediye encümeni) huzurunda yapılacaktır. Saat ayarında Posta, Telgraf, Telefon (PTT) ve Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) idarelerinin saat ayarlaması esastır.


Madde 4- İHALEYE KATILACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR VE BELGELER :


İhaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişilerde aşağıdaki şartlar aranır:


4.1. Türkiye'de tebligat için adres gösterir imzalı bildirim,


4.2. 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 37. Maddesinde belirtildiği şekilde hazırlanmış Teklif mektubu,


4.3. Kamu Kurumlarının ihaleye katılabilmesi için idarece kurumun adına düzenlenmiş yetki belgesi,


4.4. Kurumsal firmalar için;


a- Ticaret ve/veya Sanayi Odası kayıtlı Belge, b- Ticaret sicil gazetesi,


c-Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge


4.5.0rtak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin yukarıda (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge,


4.6. istekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimsenin işbu ihaleye istekli adına katılımı ve teklif sunumuna ilişkin noter onaylı vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edene ait noter onaylı imza sirküleri, kamu kurumlan için ihaleye katılması için kurumun yetkili ita amiri tarafından ihaleye katılabilme ve ihalede teklif sunabilmesini sağlayan yetkilendirme belgesi,


4.6.1. Ortaklık beyannamenin düzenlenmesi ve ortaklarca imzalanması,


4.6.2. Ortaklık oluşturulduğuna dair, ortaklarca imzalanan sözleşmenin ibrazı. Sözleşme noter onaylı olacaktır.


4.7. Bu şartnamede belirtilen geçici teminat miktarları, 2886 sayılı Kanunun 26. maddesinde belirtilen değerlerden birisi olması gereklidir.


4.8. idarece belirlenen 50,00.- (elli) TL sı tutarındaki ihale şartname bedelini belediye cari hesabının bulunduğu bankaya veya belediye veznesine yatırmalarına ilişkin belge,


4.9. Yer gördüm belgesinin istekli tarafından ve Belediye yetkilisi tarafından imzalanmış ve onaylanmış olması,


Madde 5- ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI:


ihaleye ilişkin şartname ve diğer belgeler Erdemli Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğünde görülebilir ve şartnamede belirtilen 50,Ö0-TL bedel ödenmek suretiyle satın alınabilir, iş bu ihalelere katılmak isteyenlerin dosyalarını en geç 19/02/2015 tarihi saat 09:00’a kadar Erdemli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde sıra numaralı alındılar karşılığında vermeleri zorunludur, ilan olunur.


İlanın tam metni için tıklayın