Kim Kimdir?

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar... HANGİ FİRMALARDA GÖREV ALDI? Rytuel Solution Agency’te göreve başlayan Erdin Özel, 2 yıl boyunca burada çalıştıktan sonra Anadolu Investment A

Erdin Özel, 2017 yılında İngiltere’nin Cambridge şehrinde yer alan Anglia Ruskin University’den mezun oldu.

HANGİ FİRMALARDA GÖREV ALDI?

Rytuel Solution Agency’te göreve başlayan Erdin Özel, 2 yıl boyunca burada çalıştıktan sonra Anadolu Investment A.Ş.’de çalışmaya başladı. Türk iş insanı Özel, burada kurul üyesi olarak çalışmalarına başarı ile devam etti.

  

Peki, Erdin Özel başka hangi alanlarda görev aldı? Pera GYO’ya ne zaman katıldı? İşte merak edilenler...

Erdin Özel, daha sonra 2011 yılında Körfez ülkeleri ile Türkiye arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesini amaçlayan Ortadoğu Ekonomi Platformu’nda görev almaya başladı. Başarı merpenlerini bir bir çıkmaya devam eden Erdin Özel, halen Ortadoğu Ekonomi Platformu’nda çalışmalarına devam ediyor.

PERA GYO’DA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Son olarak, 2022 yılı Temmuz ayı itibari ile Pera GYO’ya görev almaya başlayan Erdin Özel, burada Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak çalışmalarına başarı ile devam ediyor.

PERA GYO

2006 senesinde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşerek Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi unvanını alan Pera GYO, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası enstrümanlarına, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yapmak hedefi ile, kendi sektöründe büyüme ve gelişme odaklı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.

  

PERA GYO’NUN VİZYONU VE MİSYONU

Pera GYO’nun vizyonu Anadolu başta olmak üzere Türkiye’de ve yurt dışında uluslararası standartlarda inşa edilen ve aynı zamanda işletilen sabit kira getirili ticari gayrimenkul projeleri ile otel, ev ve karma projeler oluşturmak, fark yaratacak kârlı projeler hayata geçirmektir.

PERA GYO gayrimenkul portföy büyüklüğünü ve piyasa değerini istikrarlı bir biçimde yükseltmeyi ve aynı zamanda bunu yaparken de hissedarlarına, ortaklarına, müşterilerine, yasalara, kurumsal etik değerlere ve doğaya saygılı ve duyarlı olmayı, şeffaf ve denetlenebilir olmayı misyon edinmiştir.

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Soner Kayserilioğlu hangi alanlarda çalıştı? Hangi okuldan mezun oldu? Soner Kayserilioğlu’nun hayatı...