27 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar, Bölgesel Ortaklık Zirvesi'ni açacak!

Erdoğan Bayraktar, Bölgesel Ortaklık Zirvesi'ni açacak!

2. Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesi'nin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ürdünlü mevkidaşı ile birlikte gerçekleştirecek. Zirvede Işık Gökkaya, Erman Ilıcak, Fikret İnan ve Şamil Çapar da birer konuşma yapacaklar



 

TC Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen, uluslararası 2. Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesi'nin ilk günü (yarın) inşaat ve gayrimenkul sektöründe bölgesel işbirliği tartışılacak.

Uluslararası İşbirliği Platformu (UİP) tarafından, bölgesel düzeyde siyasi ve ekonomik işbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlenen ve Bölgesel Davos olma yolunda ilerleyen Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesinde İnşaat Sektörü de masaya yatırılacak.

Koray Şirketler Topluluğunun Gold Sponsor olarak destek verdiği, 23-25 Kasım tarihleri arasında İstanbul Conrad Otelinde gerçekleştirilecek zirveye, 41 ülkeden iş ve siyaset temsilcileri davetli.

TC Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) evsahipliğinde düzenlenecek zirvenin açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması planlanıyor. Zirvenin kapanış konuşmasını ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yapacak.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün özel bir ağırlık taşıyacağı zirvenin birinci günü, 23 Kasım 2011 Çarşamba günü düzenlenecek olan ve açılış konuşmalarını Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Ürdün Bayındırlık ve İskan Bakanı Yahya Musa Kisbinin yapacakları Kentsel Dönüşüm, Altyapı ve İnşaat Sektöründe Bölgesel İşbirliği Dinamikleri başlıklı İnşaat Panelinde, deneyimler paylaşılırken sektörel işbirliği imkanları da ele alınacak.

PANEL: Kentsel Dönüşüm, Altyapı ve İnşaat Sektöründe Bölgesel İşbirliği Dinamikleri

Tarih: 23 Kasım 2011, Çarşamba Saat: 15.45-17.00 Yer: Conrad Oteli

Açılış:

Yahya Musa Kisbi Bayındırlık ve İskan Bakanı, Ürdün

Erdoğan Bayraktar Çevre ve Şehircilik Bakanı

Moderatör:

Erşat Hürmüzlü Başdanışman, TC Cumhurbaşkanlığı

Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı, UİP

Panelistler:

Işık Gökkaya Başkan, GYODER

M. Şamil Çapar CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi, Koray İnşaat

Dr. Mashoor Ali Al Madodi Yönetim Kurulu Başkanı, Al Madodi Group, S.Arabistan

Erman Ilıcak Yönetim Kurulu Başkanı, Rönesans İnşaat

M. Hocine Rizou Başkan, INERGA, Cezayir

Fikret İnan Yönetim Kurulu Başkanı, FiYapı İnşaat

Ahmad Yousef Al-Tarawneh Başkan, Ürdünlü İnşaat Müteahhitleri Birliği

 


Geri Dön