29 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar Trabzon Tarım Fuarı 2013'ün açılışına katıldı!

Erdoğan Bayraktar Trabzon Tarım Fuarı 2013'ün açılışına katıldı!

Bakan Erdoğan Bayraktar, yaptığı konuşmada, AK Partili belediyelerin sosyal belediyecilik alanında çok önemli çalışmalar yaptığını belirterek, "AK Parti'nin belediyecilik anlayışında sosyal belediyecilik öne çıkmıştır" dedi




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti'nin belediyecilik anlayışında sosyal belediyeciliğin öne çıktığını söyledi.


Bakan Bayraktar ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, AK Partili belediyelerin sosyal belediyecilik alanında çok önemli çalışmalar yaptığını belirterek, "AK Parti'nin belediyecilik anlayışında sosyal belediyecilik öne çıkmıştır. Aile ve Sosyal Politakalar Bakanlığımızın hükümetimizin ustalık kabinesinde çok önemli çalışmalar yaptığını görüyoruz" dedi.


Yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha çok yaklaşma noktasında büyük gayret içerisinde olduklarını ifade eden Bayraktar, "Aile ve Sosyal Politakalar Bakanlığımızın yaptığı başarılı çalışmalar ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada da takdir ediliyor. Yaptığımız her şey insan için. Çocuklarımıza, engellilerimize ve tüm vatandaşlarımıza daha çok yaklaşmak, onların sorunlarına daha çok eğilmek için gayret içerisindeyiz. Bu nedenle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın yaptığı çalışmalar çok büyük yankı bulmuştur" diye konuştu.


-"Yerelin güçlenmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz"


Bakan Şahin ise demokratikleşmenin ve sivilleşmenin en önemli kısmının yerelleşme olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Biz 10 yıldan beri Ankara'nın gücünü anadoluya yaymaya, yerelleşmeye insan ve maddi kaynağı yerele devretmek konusunda bütün hukuki alt yapıyı oluşturuyoruz. Mali olarakta yerelin güçlenmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bir belediyenin başarısında en önemli konu sosyal alandır. Belediyelerin sosyal alandaki çalışmalarına ufkuna bakmak lazım. İnsanımızın daha iyi hizmet alması çok önemli. Doğumdan ölüme kadar insanımızın bütün yaşam kalitesini ilgilendiren bir anlayışla çalışıyoruz, bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz. İnsan odaklı yerel yönetim anlayışı bu işbirliği ve güç birliğinden geçiyor."


Konuşmaların ardından Gümrükçüoğlu, Şahin ve Bayraktar'a gümüş işlemeli kahve takımı ile çeşitli hediyeler verdi.


AA


Geri Dön