Kim Kimdir?

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...  Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik Mühendisliği Bölümünden başarı ile mezun olmasının ardından aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı

Erdoğan Göğen, 1959 yılında Sivas ilinde dünyaya geldi.  Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik Mühendisliği Bölümünden başarı ile mezun olmasının ardından aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

BÖLÜM BAŞKANI OLDU

1984 - 1996 yılları arasında TEK & TEİAŞ organizasyonunda çalışma yaşamına adım atan Erdoğan Göğen, TEİAŞ İşletme ve Sistem Kontrol departmanında bölüm başkanı olarak görev aldı.

ENERJİ ÜRETİMİ VE ALTYAPI PROJELERİNDE DİREKTÖRLÜK YAPTI

Erdoğan Göğen, bunun yanı sıra, BİL Enerji & Tepe Grubu’nda enerji üretimi ve altyapı projelerinde direktörlük yaptı.

Peki, Erdoğan Göğen, hangi şirkette CEO olarak görevl aldı? Şu an hangi görevleri yürütüyor? tısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda çalışıyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Peki, Erdoğan Göğen, hangi şirkette CEO olarak görevl aldı? Şu an hangi görevleri yürütüyor? tısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda çalışıyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

CEO OLARAK GÖREV ALDI

ITC Invest Trading & Consulting AG ve Kantur & Akdaş İnşaat Ticaret A.Ş.’de CEO pozisyonunda başarı ile çalışmalarına devam eden başarılı Türk insanı Erdoğan Göğen, 2018 yılı itibari ile VEGA Atık Yönetimi ve Enerji Ür. San. ve Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş hayatına devam ediyor.

ÇEŞİTLİ GÖREVLER YÜRÜTÜYOR

Bununla beraber Erdoğan Göğen, 2021 yılı itibari ile de Enerbes Elektrik Üretim Dan. San. ve Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili pozisyonunda çalışmalarını yürütüyor.

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. ve aynı zamanda, Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerine devam eden Erdoğan Göğen, Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Batıçim Enerji Toptan Satış A.Ş., Batıbeton Sanayi A.Ş., Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş. ve Ash Plus Yapı Malzemeleri San. Tic. A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerinde bulunuyor.

Gülant Candaş nereli? Hangi üniversitede okudu? Ne iş yapıyor?

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?