28 / 04 / 2024

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...



Erdoğan Turgut, 1953 yılında dünyaya geldi. Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden 1977’de mezun olduktan sonra, 1979’da London University Kings College’da Zemin Mekaniği alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

HANGİ OTELDE GENEL MÜDÜR OLARAK ÇALIŞTI?

Erdoğan Turgut, 1981-1986 yıllarında Koray Al-Mutamidoon İnşaat A.Ş.’de Suudi Arabistan Intercontinental Otel inşaatında proje müdür yardımcılığı yaptı. 1986-1991 yılları arasında Koray – Turser A.Ş.  Ankara  Sheraton 5 Yıldızlı Otel & Karum Ticaret Merkezi projesinde Genel Müdürlük, 1991-1993 yıllarında Kavala Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. Bunun yanı sıra, 1993-1995 yılları arasında PMS A.Ş.’de şirket ortaklığı görevlerini üstledi. Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde 1995-2010 yıllarında Dış İlişkiler Yöneticiliği, İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Grup Koordinatörü olarak çalıştı.

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ’DE NE İŞ YAPIYOR?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca icrada görevli olmayan Erdoğan Turgut, bağımsız üye olmayıp ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin 2012 - 2019 yıllarında İcracı Olmayan Üyesi olarak görev aldı.

Halen ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olan Erdoğan Turgut, İngilizce biliyor.

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Cem Çeliker hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Tara ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?


Geri Dön