28 / 04 / 2024

Erenköy Çamlıköşk Evleri'nde 1 milyon liraya!

Erenköy Çamlıköşk Evleri'nde 1 milyon liraya!

Firma: Ana Yapı

Proje: Ethemefendi

Bağdat Caddesi mevkiindeki Çamlı Köşk Apartmanı'nda daireler 1 milyon ile 1. 3 milyon arasında değişiyor




Ana Yapı tarafından İstanbul Erenköy  Ethemefendi  bölgesinde inşa edilen Çamlı Köşk'te satışlar devam ediyor. 2010 yılında yapımına 2012 yılında da satışlarına başlanan Çamlı Köşk, 2 bin 300 metrekare arsa alanına sahip. 
Çamlı Köşk Apartmanı Kadıköy'ün Erenköy semtinde Bağdat Caddesi Ethemefendi mevkiinde, çam ağaçlarıyla dolu büyük bir bahçe içerisinde aslına uygun olarak yeniden inşa edilen tarihi bir köşk yanında olma ve onunla uyum içinde tasarlanan 26 daireli bir apartman olma özelliğine de sahip. 

170 metrekare 3+1'lerin ve 181 metrekare 4+1'lerin halen satışta olduğu Çamlı Köşk Apartmanı, iki katlı otopark, ısıtmalı yüzme havuzu ve fitness salunu, kamera sistemi, dairelerle görüntülü haberleşme, çift asansör, 100 tonluk su deposu, kapalı otoparkta sprinkler yangın söndürme sistemi, elektrikli panjurlar, kablolu IPTV ve dijital TV altyapısı, ebeveyn banyosu, salon ve antrede dekoratif asma tavan, alarm paneli ve yangın dedektörleri, ankastre fırın, ocak ve bulaşık makinası, davlumbaz gibi donanımlarıyla da dikkat çeken bir yapı.

0216 464 86 00

Gizem ÇELİK/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön