28 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı W Roof fiyat listesi!

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı W Roof fiyat listesi!

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: W Roof

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı W Roof fiyat listesi kapsamında daireler 176 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. W Roof Kurtköy teslimleri 16 ay sonra yapılıyor...




Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor olan W Roof projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı W Roof fiyat listesi haberimizin devamında bulunuyor.


W Roof Kurtköy projesi 214 adet konuttan meydana geliyor. Kurtköy W Roof Evleri projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. W Roof Kurtköy teslimleri 16 ay sonra yapılıyor.


Arsa alanı 17 bin metrekare olan W Roof Evleri Kurtköy projesinde kapalı otopark, buhar banyosu, sauna, fitness merkezi, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı W Roof fiyat listesi!


Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı W Roof fiyat listesi kapsamında konutların satışları 176 bin liradan başlayan fiyatlarla yapılıyor. W Roof Kurtköy tanıtım ofisi ile 0216 702 18 18 telefon numarasından görüşülüyor.


W Roof Evleri Kurtköy projesinde ödemeler firma bünyesinde yüzde 50 peşinat ödemesinden sonra 24 ay vade farksız olarak yapılırken, banka kredisi ile taksitli ödeme seçeneğinde yüzde 30 peşinat ödemesi yapılıyor.



Tel : 0216 702 18 18 

Web: http://wroofkurtkoy.com/


projeye sor



Geri Dön