GYO

Erikli Evleri 1. Etap'ın yasal izinleri tamam! Projenin değeri belli oldu!

Koray GYO, İstanbul Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Erikli Evleri için düğmeye bastı. Erikli Evleri 1. Etap'ın yasal izinleri tamamlandı. İşte ayrıntılar... Etap Yasal İzinlerin Tamamlanması Hk

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Erikli Evleri Projesi 1.Etap Yasal İzinlerin Tamamlanması Hk. Raporu yayınladı. 

Koray GYO, İstanbul Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Erikli Evleri için düğmeye bastı. 

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı geçtiğimiz haftalarda alınmıştı. 

Erikli Evleri 1. Etap ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Koray GYO Erikli Evleri 1. Etap ile ilgili gelişme...

 

*Haberde kullanılan görseller temsilidir.*

Koray GYO, İstanbul Eyüpsultan Göktürk'te başlatacağı Erikli Evleri Projesinin 1'inci Etabına ilişkin gerekli tüm izinlerin alınmasını tamamladı. Projenin hazır ve onaylanmış, inşaata başlanması için yasal gerekliliği olan tüm belgelerin tam ve doğru olarak mevcut olduğuna ilişkin rapor da yayınlandı. 

Koray GYO Erikli Evleri kapsamında, İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 131 ada 4 parsel numaralı “Arsa” nitelikli gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı. 

Buna göre; projenin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 300 milyon Türk Lirası, projenin mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri ise 354 milyon Türk Lirası olarak belirlendi. Projenin Mevcut Durumuyla Emlak Orka Payına Düşen Toplam Değeri de 300 milyon TL olarak açıklandı.

Projenin Tamamlanması Durumundaki Bugünkü Değeri 701 milyon 288 bin 737,70 TL, Projenin Tamamlanması
Durumundaki Orka Payına Düşen Toplam Değeri de 336 milyon 855 bin 503,66 TL olarak belirlendi.

Erikli Evleri 1. Etap tek bloktan oluşuyor. Bina bodrum kat, zemin kat ve 4 adet normal kattan meydana geliyor. Projede, peyzaj alanı, havuz, kapalı otopark alanı bulunuyor. 

Erikli Evleri'nde 8 adet dükkan, 118 adet konut yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri yer alıyor. Konutların büyüklükleri ise 68 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor.

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin İstanbul Eyüpsultan Göktürk'te başlatacağı Erikli Evleri Projesinin 1.etabına ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin III-48.1 Tebliği'nin 22/d maddesi uyarınca projeye ilişkin gerekli tüm izinlerin alınması tamamlanarak, projenin hazır ve onaylanmış, inşaata başlanması için yasal gerekliliği olan tüm belgelerin tam ve doğru olarak mevcut olduğu hususlarına ilişkin olarak bağımsız gayrimenkul değerleme kuruluşu tarafından hazırlanan rapor Ek'de yer almaktadır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.

Değerleme raporu için tıklayın

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

*Haberde kullanılan görseller temsilidir.*