28 / 04 / 2024

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  



UNİVA, gayrimenkulde yatırımcılar için küçük birikimlerle büyük getiri sağlayan alternatif bir yatırım fırsatı olarak karşımıza çıkıyor. Öğrenci evlerinin kiraya verilmesi ve işletilmesi sistemine dayanan UNİVA; yatırımcıya her ay düzenli kira geliri, öğrenciye ise ev konforunda güvenli bir yaşam imkanı sunuyor.

Erkanlı Holding, UNİVA markasıyla hem öğrencilere konforlu bir yaşam alanı hem de yatırımcılara kazançlı bir yatırım imkânı sunuyor. 

 Erkanlı Holding ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

SAKARYA, KOCAELİ VE DÜZCE'YE ÖĞRENCİ EVLERİ GELİYOR!

Erkanlı Holding Türkiye’nin en büyük öğrenci evi yatırımı ve işletme markası olma yolundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şu anda Sakarya, Kocaeli ve Düzce’de bulunan UNIVA kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılmayı hedefliyor. 

UNIVA NEDİR?

UNIVA, bağımsız birimler halinde satılan öğrenci evlerinin kiraya verilmesi ve işletilmesi sistemine dayanıyor.

Yatırımcıya her ay düzenli kira geliri, öğrenciye ise ev konforunda bir yaşam sağlıyor.

UNIVA, tek modülden, bağımsız daire satışına kadar yatırımcılara gayrimenkul anlamında farklı ve yenilikçi bir yatırımdan kazanç elde edebilme fırsatı sunuyor.

Yatırımcılar bu üç farklı modelde hem bütçeleri dâhilinde gayrimenkul satın alıyor hem de aylık kira getirileriyle taksitlerini de rahatça ödeyebilme imkânına sahip oluyorlar. 

 Erkanlı Holding ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Erkanlı Holding yatırımcılara tek modül ya da ünite yatırımlarında hisse payları dahilinde tapu, komple öğrenci evi yatırımlarında ise bağımsız daire şeklinde tapularını kendilerine teslim ediyor. 

7 yılda geri dönen yatırımda Erkanlı Holding 3 yıl kira garantisi veriyor.  Öte yandan enflasyonun üzerinde değer artışı, düzenli artan kira geliri, talebin sürekli olarak arttığı bir alanda yatırım, tüm bakım ve onarım hizmetlerinin UNIVA tarafından düzenli yapılması ve ayrıca dairelerin ayrıntılı düşünülmüş şık ve modern mobilyalı olarak teslim ediliyor. 

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Geri Dön