28 / 04 / 2024

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 



Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu son günlerde lüks evi ile konuşulmaya başlandı. Erman Toroğlu ve 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz, izleyenlere evinin kapılarını açtı. Görenler eve adeta büyülendi. İşte o lüks evin ayrıntıları...

BOĞAZ MANZALARI EVİ GÖREN BÜYÜLENDİ

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun lüks evi sosyal medyada gündem oldu. Erman Toroğlu ve 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz, izleyenlere evinin kapılarını açtı. Erman Toroğlu'nun evi görenler hayran kaldı. 

Erman Toroğlu, Evrim Akın'ı, İstanbul'daki boğaz manzaralı evinde eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ağırladı. Evlilikleri gündem olan Erman Toroğlu eşi ile birlikte kameralar karşısına geçerek evlerini gösterdi.

Evrim Akın ile Ev Gezmesi programının konuğu olan çiftin daha önce Bodrum'daki evlerindeki ayna detayı çok konuşulmuştu.  Toroğlu ise "Biliyorsun benim ayna, taş, tahta, cam. Yatak odasına yine gireceksin fazla çomaklama he" dedi.

 Erman Toroğlu nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

ERMAN TOROĞLU KİMDİR, NERELİ?

Erman Toroğlu 24 Kasım 1948, Ankara'da doğdu.   Ankara  Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Yüksek eğitimi için Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı ve buraya kaydoldu; ancak eğitimini çeşitli sebeplerden dolayı tamamlayamadı.

Daha sonra 1966-67 öğretim döneminde kaydolup yarım bıraktığı Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Yönetim Bilimleri Fakültesi'nin kamu yönetimi bölümünden 1976 yılında mezun olarak yüksek eğitimini tamamladı.

Lise yıllarında Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti.

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra hakemliğe başladı, 1989 yılında FIFA kokartı aldı. 1991 yılında İsviçre ile San Marino arasındaki Euro 92 eleme maçını yönetti.

 Erman Toroğlu nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Cavit Çağlar'ın davetiyle siyasete girdi ve 1991 seçimlerinde, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden hocası olan Aydın Güven Gürkan'ın karşısına Mersin'de DYP'den aday oldu.

Şansal Büyüka ile uzun yıllar önce Show TV ve ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton adlı programda yorumculuk yaptı. Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan Erman Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında Telegol'de futbol yorumculuğu yaptı.

2004 yılında Hayat Bilgisi'ne konuk oyuncu olarak katıldı. 2015 yılının başlarında TRT Spor kanalında yorumculuk yapmış fakat kısa bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı kanaldan ayrılmıştır. Şimdilerde ise maç sonralarında A Spor kanalında yorumculuk yapmakta.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Geri Dön